Θερινά προγράμματα

"Παιδιά, πάμε πλατεία" εκδηλώσεις για παιδιά στον Δήμο Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης στοχεύοντας στην ψυχαγωγία των παιδιών με δημιουργικούς και ευφάνταστους τρόπους και στην γνωριμία και αξιοποίηση του δημόσιου χώρου, διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων για τα παιδιά με τίτλο "Παιδιά, πάμε πλατεία".

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μαΐου - Ιουνίου στο Θέατρο Φοίνικα

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται μεγάλες συναυλίες, μοναδικές παιδικές παραστάσεις, ειδικές μουσικές βραδιές, χορευτικές εκδηλώσεις και μαθητικές δημιουργίες για τον Μάιο και τον Ιούνιο 2018, στο Θέατρο Φοίνικα.

27ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας του Δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι. Ρέντη

Θεατρικές, μουσικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις από μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 27ου Φεστιβάλ Μαθητικής

"Ζήσε τον Κήπο & τα Πάρκα αλλιώς"

Ο δήμος Αθηναίων και ο ΟΠΑΝΔΑ καλούν τους πολίτες να Ζήσουν τον Κήπο και τα Πάρκα της πόλης αλλιώς, ανοίγοντας τον Εθνικό Κήπο, το Άλσος Παγκρατίου, το Άλσος Προμπονά και το Πάρκο Ελευθερίας στον πολίτη και τον Πολιτισμό.

Art Summer Camp για παιδιά με το Σχολείο της Τέχνης

Το Art Summer Camp της Πολιτιστικής Εταιρείας Cherry Tree production & creation, με τα εργαστήρια του «Σχολείου της Τέχνης», δημιουργούν φέτος το καλοκαίρι μια εναλλακτική κατασκήνωση για τα παιδιά παιδιά 5-12 ετών από 18 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου (Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 έως 15:30) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Kαλοκαιρινό Καλλιτεχνικό Σχολείο για παιδιά στο Θέατρο Τέχνης

Μια από τις πιό επιτυχημένες παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν θα ζωντανέψει και πάλι στη Φρυνίχου κατά τη χειμερινή θεατρική σεζόν 2018-19! Πρόκειται για τον αγαπημένο «ΑΛΑΝΤΙΝ»σε θεατρική διασκευή Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη, που πρωτοπαίχθηκε το 2010 και για δύο συνεχόμενα χρόνια με πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού.

Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Tο Εθνικό Αρχαιολογικό Mουσείο προσκαλεί τους μικρούς επισκέπτες να πάρουν μέρος στις ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές του δράσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Pages