Θερινά προγράμματα

11ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο 2017 (Λεπτοκαρυά Πιερίας)

Το 11ο Μ. Κ. Σ. θα λειτουργήσει φέτος σε δύο (2) περιόδους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μαθητές και τις οικογένειές τους μεγαλύτερης ευχέρειας επιλογών. Η 1η περίοδος θα ξεκινήσει την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017, ενώ η 2η περίοδος θα ξεκινήσει το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Καλοκαίρι στην Αθήνα; Δωρεάν δράσεις στα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων, ένα απ’ τα πιο αγαπητά προγράμματα των Αθηναίων τον χειμώνα που μας πέρασε, ανοίγει τις πόρτες 12 σχολικών κτηρίων και το καλοκαίρι με δωρεάν δράσεις για όλους.

1st KIDOT Festival στη Θεσσαλονίκη

Το KIDOT Festival (Kids of Tomorrow Festival) είναι ένα διήμερο πολυθεματικό εκπαιδευτικό φεστιβάλ, μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, μια συνάντηση ψυχαγωγίας, έκφρασης και δημιουργίας με επίκεντρο το παιδί και τον έφηβο.

Δημιουργική απασχόληση για παιδιά για 2η χρονιά στην Επίδαυρο

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στην Επίδαυρο, μετά τη μεγάλη επιτυχία και τον ενθουσιασμό με τον οποίο έγινε αποδεκτό από παιδιά και κηδεμόνες το 2016, συνεχίζεται φέτος για δεύτερη χρονιά.

Λογοτεχνικός Περίπατος στην Πλάκα: Ζωντανεύοντας ένα μυθιστόρημα κάτω από την πανσέληνο

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Κέδρος» σας προσκαλεί σε έναν διαφορετικό λογοτεχνικό περίπατο όπου θα περπατήσουμε στην Πλάκα και θα ζωντανέψουμε τις σελίδες ενός βιβλίου!

Ένα νησί δεδομένων στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Με χρήση αναλογικών και ψηφιακών μέσων και με εργαλεία τη φαντασία και την αισιοδοξία, οι έφηβοι δημιουργούν το δικό τους νησί στο Αιγαίο για να αποθηκεύσουν ψηφιακές πληροφορίες

Θερινά Σχολεία Ένωσης Φυσικών για Μαθητές Λυκείου 2017

Σας γνωστοποιούμε ότι η Ένωση Ελλήνων Φυσικών με τη συνεργασία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, της Σχολής Ικάρων και των κατά τόπους ΕΚΦΕ διοργανώνει Θερινά σχολεία για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Πρόσκληση συμμετοχής στο Καλοκαιρινό Σχολείο CERN "Παίζοντας με τα Πρωτόνια"

Το πείραμα Compact Muon Solenoid (CMS) στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Φυσικής (CERN), σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΞΕΡΕYΝΗΣΕΙΣ και με την υποστήριξη του ευρωπαϊκού

Pages