φεστιβάλ

Saving Food Festival

Γιατί πάνω από το 1/3 της παγκόσμιας παραγωγής τροφίμων σπαταλάται στους αγρούς και τα σουπερμάρκετ, τα νοικοκυριά και τα εστιατόρια; Πώς είναι δυνατόν καθένας από εμάς στην Ε.Ε. να σπαταλά κατά μέσο όρο 173 κιλά τροφίμων ετησίως; Ποιο είναι το περιβαλλοντικό και κοινωνικό

Στην Αθήνα για πρώτη φορά το μεγαλύτερο φεστιβάλ ρομποτικής

Στην Αθήνα έρχεται για πρώτη φορά το μεγαλύτερο φεστιβάλ ρομποτικής στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα διεθνώς, το Robotex που ξεκίνησε το 2001 από μια ομάδα καθηγητών στο Ταλίν της Εσθονίας και σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από δέκα χώρες του κόσμου και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας έρχεται στην Πάτρα

Διοργανώνεται στην Πάτρα για πέμπτη συνεχόμενη σχολική χρονιά το μαθητικό φεστιβάλ με τίτλο, «8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας».

Onassis Youth Festival 2018

H Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση δίνει φωνή σε όσους σήμερα είναι ήδη το μέλλον μας. Φαντάσου την Αντιγόνη έφηβη να τα βάζει με την οικογένειά της. Τον Προμηθέα να τιμωρείται, γιατί έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό.

Φεστιβάλ των δύο πολιτισμών: Ελλάδα - Ιταλία

4 μέρες γεμάτες ιταλική φινέτσα, 4 μέρες γιορτής των δύο πολιτισμών –της φιλίας τους, των ομοιοτήτων και των διαφορών τους. Πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων θα δώσουν σε αυτό το τετραήμερο το... χρώμα που του αξίζει.

Athens Science Festival 2018 - 24-29/04/2018

Το Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival, επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 24 έως τις 29 Απριλίου 2018, για να αποδείξει ότι τα σύνορα δεν έχουν θέση στην επιστήμη.

3o Youth Speak Forum (Αθήνα) - 29/03/2018

Η AIESEC Ελλάδος διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Youth Speak Forum στο Μουσείο Μπενάκη στις 29 Μαρτίου 2018, με στόχο να απαντήσει στο ερώτημα πώς θα γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και απασχόλησης.

Συνεχίζεται το 19ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Αν είστε φαν του γαλλικού κινηματογράφου αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Φέτος μάλιστα κλείνει τα 19 του χρόνια και το γιορτάζει με ειδικές προβολές και παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ και αυτή τη φορά είναι ξεκάθαρες οι αναφορές στη μόδα.

Pages