παιδικό θέατρο

Θεατρικές παραστάσεις για παιδιά

"Σέρλοκ Χολμς - Ένα μυστήριο με νόημα" της Ντίνας Σταματοπούλου στη Ραφήνα - 23/08/2017

Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου παρουσιάζει σε περιοδεία ανά την Ελλάδα το έργο της Ντίνας Σταματοπούλου "Σέρλοκ Χολμς - Ένα Μυστήριο με Νόημα" με πρωτότυπη μουσική του Κωστή Μαραβέγια.

"Το μαγικό σεντούκι" στο Εργοτάξιον

Το μαγικό σεντούκι είναι ένα διαδραστικό θεατρικό έργο που απευθύνεται σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού. Είναι ένα υπέροχο παραμύθι καθώς εγκαινιάζει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γνώσης.

Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας «Thesspuppet 2017»

Το Thesspuppet festiνal διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το Δεκέμβριο του 2016 και είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης εμπειρίας στον καλλιτεχνικό και οργανωτικό τομέα της τέχνης του θεάτρου με κούκλες και αντικείμενα όπως και του σωματικού θεάτρου.

"Ρομπέν των δασών" στο Θέατρο Τέχνης

Ο πασίγνωστος και αγαπημένος μύθος του "Ρομπέν των Δασών" σε μια διασκευή που γράφτηκε ειδικά για την παράσταση του Θεάτρου Τέχνης. Μια περιπέτεια εποχής, γεμάτη χιούμορ και ανατροπές. Μια υπέροχη ιστορία που μιλά για τη δύναμη του καλού, τη δικαιοσύνη, τη φιλία, την αλληλεγγύη.

"Τα μαγικά Χριστούγεννα του Ανήλιαγου και της Αφέγγαρης" στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Βασισμένη στο χριστουγεννιάτικο διήγημα του Παπαδιαμάντη "Το άνθος του γιαλού" και στον γνωστό παραδοσιακό μύθο για τον Βασιλιά Ανήλιαγο.

"Παραμυθένια Χριστούγεννα! Νεράιδες, Ξωτικά και Καλικάντζαροι"

Στο Αίθριο του Κέντρου ΓΑΙΑ, σ’ ένα ονειρικό περιβάλλον η Ομάδα Τέχνης Πάροδος* παρουσιάζει μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση με χορό, τραγούδι, ζωντανή μουσική και …ιδιαίτερα κουστούμια.

Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο Κ. Γαβράς - Πρόγραμμα Ιανουαρίου

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις θεάτρου σκιών και κουκλοθεάτρου.

Σαββατιάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ιανουαρίου 2018 στον Ελληνικό Κόσμο

Τα Σαββατιάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 3-5 ετών), τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Pages