παιδικό θέατρο

Θεατρικές παραστάσεις για παιδιά

"Τικ Τακ Ντο": Μία μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά

Κάποια μέρα ένας συνθέτης γίνεται με θράσος βασιλιάς και με μια μάγισσα για βοηθό, τείχη χτίζουν γύρω απ’ το χωριό.
Τους κατοίκους του φοβίζουν και δικούς τους νόμους επιβλητικά ορίζουν. Στο σημείο αυτό κρύβεται ένα μυστικό! Οι παλιοί βασιλιάδες πρόλαβαν και αποσυναρμολόγησαν του ρολογιού τον μηχανισμό, ώστε ο νέος βασιλιάς στον χρόνο να μην είναι κυρίαρχος.

"Jazz for kids: Η ιστορία ενός ρυθμού"

Η ιστορία της μουσικής Jazz, παρουσιάζεται μέσα από ένα μαγικό ταξίδι όπου το "Τραγούδι" συναντά τη "Χαρά" και τη "Λύπη" και εξερευνούν μαζί ένα νέο κόσμο γεμάτο χρώματα, αντιθέσεις, μελωδίες και συναισθήματα.

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" - Πρόγραμμα παραστάσεων

Ο Αλαντίν ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με όπλο του την αθωότητα και με στόχο του να κερδίσει τη ζωή και την αγάπη. Σύμμαχοί του το Τζίνι του Λυχναριού και το πιθηκάκι του, ο Αμπού. Εχθρός του ο Βεζίρης Τζαφάρ που διεκδικεί για τον εαυτό του τα μυθικά πλούτη του βασιλείου και το θρόνο.

Διονύσης Σαββόπουλος "Σιδερόγιαννος" στο Gazarte

Ο Διονύσης Σαββόπουλος απολαμβάνει να διηγείται ιστορίες. Άλλοτε μέσα από τα τραγούδια του άλλοτε λίγο πριν ή μετά από αυτά βρίσκει την ευκαιρία να μοιραστεί τα βιώματά του, τις σκέψεις του.

"Το Τυρί" στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Στην κοινωνία των ποντικών, όσο υπάρχει το τυρί, τα πάντα φαίνεται πως λειτουργούν κανονικά. Ό,τι μας προσφέρεται όμως, δεν είναι ανεξάντλητο και να που το τυρί κάποτε τελειώνει! Πώς θα αντιδράσουν τα ποντίκια σε αυτήν την αλλαγή και τι μπορεί να είναι τελικά αυτό το τυρί;

"Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Το "Θέατρο ΡΕΤΡΟ" παρουσιάζει την βραβευμένη θεατρική παράσταση για παιδιά, "Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι", στην ιστορική "Οικία Κατακουζηνού" από τις 14 Ιανουαρίου 2018 και κάθε Κυριακή στις 12.30 μ.μ.

"Τα Μάγια της Πεταλούδας" του F. G. Lorca

Το θέατρο OLVIO συνεργάζεται με την ομάδα χορού X-Art και δίνει τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά να παρακολουθήσουν μία παιδική παράσταση, βασισμένη σε ένα από τα πιο ποιητικά παραμύθια που έχουν γραφτεί ποτέ, "Τα Μάγια της Πεταλούδας", του F. G. Lorca.

Pages