Ένα ελληνικό site γεμάτο εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδάκια της Α’, Β΄και Γ΄Δημοτικού!

To jele.gr είναι ένα πρωτοποριακό website που απευθύνεται σε παιδάκια της Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού (JELE = Junior Electronic Learning Environment). Eκεί θα βρείτε εκπαιδευτικές δραστηριότητες που ενσωματώνουν όλη την ύλη των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου, χωρίς να κουράζουν τα παιδιά. Αντιθέτως, κάνουν τη μάθηση παιχνίδι!

jele3

 

Οι ήρωες του jele.gr, ο Εξερευνητής, η Παρατηρητική, ο Ντροπαλός, η Μέλισσα, ο Άτακτος, η Δασκάλα γίνονται οι φίλοι των παιδιών, καθώς τα καθοδηγούν, τα βοηθούν, τα επιβραβεύουν μέσα από μικρές ταινίες κινουμένων σχεδίων στις οποίες το παιδί καλείται να συμμετέχει ενεργά βοηθώντας στην επίλυση προβλημάτων και στην απάντηση ερωτήσεων.

jele2

 

Το jele.gr περιέχει πολλές ασκησούλες γλώσσας, μαθηματικών, μελέτης και ιστορίας για τις πρώτες τρεις τάξεις του Δημοτικού. Είναι ομολογουμένως διασκεδαστικές, χωρίς όμως να χάνουν τον εκπαιδευτικό τους στόχο. Πιστεύω πως πραγματικά αξίζει να ανακαλύψετε το jele παρέα με τα παιδάκια σας!

Θα βρείτε ακόμα παιχνίδια, όπως παζλ και «Βρείτε τις διαφορές», κάρτες για να τυπώσετε και wallpapers για να στολίσετε την οθόνη σας.

 

jele5

Τι μας είπαν οι δημιουργοί του:

«Δεδομένου ότι πολλά έχουν ειπωθεί γύρω από τη σχέση του παιδιού και της τεχνολογίας, εμείς στην ομάδα του jele θεωρούμε ότι με το κατάλληλο περιεχόμενο, το διαδίκτυο μπορεί να είναι απόλυτα ασφαλές και χρήσιμο για τα παιδιά, ακόμα και πολύ μικρής ηλικίας. Το περιεχόμενο του jele.gr είναι πολύ προσεκτικά μελετημένο και απόλυτα προσανατολισμένο προς τις ανάγκες μάθησης και ψυχαγωγίας των παιδιών, μιας και έχει αναπτυχθεί από μια μεγάλη ομάδα εκπαιδευτικών, τεχνικών, προγραμματιστών, ηθοποιών και μουσικών, με πολλή αγάπη για το παιδί»

 

jele6

 

jele7

jele4

 

http://www.eimaimama.gr/2014/01/jele-gr.html

 

 

Dates: 
25/01/2017 - 10:15