Επιλογή Σελίδας

Η Prudential B.Marghios&Partners, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και στην προσπάθεια έμπρακτης στήριξης των νέων φοιτητών στον επαγγελματικό χώρο της, ανακοινώνει ότι πρόκειται να προχωρήσει στην παροχή ακαδημαϊκής υποτροφίας Αριστείας, στο Μεταπτυχιακό Αναλογιστικής Επιστήμης και Διαχείρισης Κινδύνου, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Συγκεκριμένα, για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και για τους φοιτητές του μεταπτυχιακού που βρίσκονται στο 1ο εξάμηνο, θα απονείμει ακαδημαϊκή υποτροφία στον/στην φοιτητή/τρια που θα αριστεύσει, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, που θα ανακοινώσει στο τμήμα, την Τρίτη 12/11. Σύντομα, θα ανακοινωθούν κι άλλες υποτροφίες, σχετικές με τον πανεπιστημιακό χώρο της αναλογιστικής επιστήμης και της διαχείρισης κινδύνου.

Με αφορμή την παροχή της 1ης υποτροφίας, ο γενικός διευθυντής της PrudentialB. Marghios&Partnersκος Κωνσταντίνος Νικολάου, δήλωσε:

«Προερχόμενοι κι εμείς από τα ίδια έδρανα και γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να επιβραβεύεις τον κόπο ενός νεαρού επιστήμονα, προχωρούμε σε μια σειρά από ακαδημαϊκές υποτροφίες, που σύντομα θα ανακοινωθούν. Ελπίζουμε με τον τρόπο αυτό, να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο στους φοιτητές, να επενδύσουν ακόμα περισσότερο στις γνώσεις τους και να αναδείξουμε καλύτερους μελλοντικούς επαγγελματίες και ανθρώπους.»

ΠΗΓΗ: INSURANCE WORLD