Επιλογή Σελίδας

Ανοικτές είναι από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για δύο προγράμματα προπτυχιακών Σπουδών και 13 προγράμματα μεταπτυχιακών Σπουδών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), με έναρξη φοίτησης τον Μάρτιο του 2020.

Το ΕΑΠ, το πρώτο και μεγαλύτερο Δημόσιο Ανώτατο Ακαδημαϊκό Ίδρυμα της χώρας που προσφέρει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές Σπουδές, καθώς και επιμόρφωση, αποκλειστικά με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης, έχει τέσσερις Σχολές και συγκεκριμένα: 

  • Τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, που προσφέρει προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών σε θέματα πολιτισμού και εκπαίδευσης.
  • Τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών, που προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα στις θεματικές περιοχές των γραφικών τεχνών, του σχεδιασμού φωτισμού και του ακουστικού σχεδιασμού.
  • Τη Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, που προσφέρει προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στους επιστημονικούς τομείς των Φυσικών Επιστημών, Μαθηματικών, Πληροφορικής, Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Διαχείρισης και Κατασκευής Τεχνικών Έργων.
  • Τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, με προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σε θέματα των κοινωνικών επιστημών, με ιδιαίτερη έμφαση στη διοικητική και οικονομική επιστήμη.

Η εξειδίκευση και η εμπειρία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον τομέα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και η ποιότητα των προσφερόμενων σπουδών αποτέλεσαν πόλο έλξης για περισσότερους από 120.000 φοιτητές έως σήμερα.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο εδρεύει στην Πάτρα και έχει Παραρτήματα σε εννέα μεγάλες πόλεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα στην Ιστοσελίδα του ΕΑΠ, καθώς και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών στα τηλ. 2610 367300, 2610 367600 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@eap.gr

Πηγή: naftemporiki