Επιλογή Σελίδας

Στον Μανταμάδο, ένα χωριό της Λέσβου, υπάρχει ένα «ανήσυχο» βιβλιοπωλείο, το Madamaδι, που πρόσφατα έκανε πραγματικότητα μια ιδέα μοναδική σε όλη την Ελλάδα – ίσως και στον κόσμο: Αν τηλεφωνήσεις μετά το κλείσιμο του μαγαζιού, ανάμεσα στις 8 το βράδυ και τις 6 το πρωί, όπως και μέσα στο Σαββατοκύριακο και στις αργίες, δεν θα ακούσεις τον γνώριμο ήχο της κλήσης ούτε ένα τυπικό μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή, αλλά την αφήγηση ενός παραδοσιακού ρωσικού παραμυθιού από τη συλλογή «Λαϊκά παραμύθια» του Alexander Afanasyev με τίτλο «Το Σοφό Κορίτσι».

«Τα παραμύθια έρχονται κάθε νύχτα, μετά το κλείσιμο, όταν καλείτε στο τηλέφωνο του βιβλιοπωλείου 2253061005», γράφει το βιβλιοπωλείο στη σελίδα του στο Facebook. «Μια μικρή συντροφιά για όλους εμάς που θέλουμε πριν κοιμηθούμε να ακούσουμε μια μικρή ιστορία με βαθιές ρίζες και αίσιο τέλος. Αφηγείται η Nikoleta Evangelou. Ώρα για παραμύθι! Καληνύχτα». Ένα νανούρισμα στο οποίο έχουμε όλοι πρόσβαση, από μια ακόμη μικρή επιχείρηση της περιφέρειας με όμορφα όνειρα.

Τα βράδια μας συνεχίζουν να είναι μαγικά με ένα παραδοσιακό Ρωσικό παραμύθι από τη συλλογή «Λαϊκά παραμύθια» του Alexander Afanasyev με τίτλο «Το Σοφό Κορίτσι».

Τα παραμύθια έρχονται κάθε νύχτα, μετά το κλείσιμο, όταν καλείτε στο τηλέφωνο του βιβλιοπωλείου 2253061005. Μια μικρή συντροφιά για όλους εμάς που θέλουμε πριν κοιμηθούμε να ακούσουμε μια μικρή ιστορία με βαθιές ρίζες και αίσιο τέλος.

Αφηγείται η Nikoleta Evangelou

Πηγή: e-motions