Επιλογή Σελίδας

Σειρά έκτακτων μέτρων ανακοινώνει το ΚΠΙΣΝ για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υπουργείου Υγείας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) τροποποιεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του – προληπτικά λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού- ως εξής:

Ακυρώνεται η συναυλία Philip Glass Ensemble λόγω κορωνοϊού

Το Κέντρο Σταύρος Νιάρχος ανακοινώνει αρχικά πως ακυρώνεται η συναυλία του Philip Glass Ensemble που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 30/03 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, καθώς οι αρχές επιθυμούν τον περιορισμό εκδηλώσεων όπου θα συγκεντρώνονται πολλά άτομα και την ακύρωση τέτοιων όπου το κοινό ξεπερνά τα 1000 άτομα.

Για λόγους προστασίας των ευπαθών ομάδων από τον κορωνοϊό, ακυρώνονται από σήμερα 10 Μαρτίου και για τέσσερις εβδομάδες οι δράσεις που απευθύνονται σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Συγκεκριμένα:

Τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για άτομα 65+
Το πρόγραμμα «Άθληση στην τρίτη ηλικία»
Το πρόγραμμα «Άσκηση και Μνήμη»
Επίσης, περιορίζεται στο ήμισυ ο αριθμός των συμμετοχών σε όλα τα εκπαιδευτικά εργαστήρια του ΚΠΙΣΝ. Επιπροσθέτως, περιορίζεται σε δέκα άτομα ο αριθμός των επισκεπτών που μπορούν να συμμετέχουν σε μία ξενάγηση στους εσωτερικούς χώρους τους ΚΠΙΣΝ.

Τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό του ΚΠΙΣΝ
Τονίζεται ότι στο ΚΠΙΣΝ έχουν ήδη ληφθεί μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη διάθεση αντισηπτικής γέλης, την τακτική απολύμανση των επιφανειών εργασίας και των αντικειμένων κοινής χρήσης καθώς και την αραίωση των τραπεζιών στους κλειστούς χώρους εστίασης ώστε να τηρείται η απόσταση του ενός μέτρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ΚΠΙΣΝ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι σε εγρήγορση για το ενδεχόμενο μιας νέας τροποποίησης του προγράμματος των εκδηλώσεών του αν παραστεί τέτοια ανάγκη.

Πηγή: iefimerida