Επιλογή Σελίδας

Μία υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία: Στον τομέα της τέχνης. Αιτήσεις και δικαιολογητικά μέχρι τις 8 Μαΐου 2020.

Μία υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με τη διάταξη του κληροδοτήματος «Ιωάννας Σπητιέρη ή Σπητέρη», προκηρύσσει, εις μνήμη Αντωνίου και Ιωάννας Σπητέρη, τη χορήγηση μίας (1) δωδεκάμηνης μεταπτυχιακής υποτροφίας στην Γαλλία, στον Τομέα της Τέχνης: γλυπτική ή ζωγραφική ή χαρακτική ή θεωρία της τέχνης, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Προϋποθέσεις

Θα χορηγηθεί σε επιστήμονα, ο οποίος πρέπει να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις, σύμφωνα με τους όρους του κληροδοτήματος:

1. Να είναι Έλληνας – ίδα.

2. Nα κατάγεται από την Κέρκυρα ή γενικά από τα Επτάνησα ή να έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία.

Δικαιολογητικά Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τα εξής δικαιολογητικά:

1. Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του υποψηφίου, των γονέων ή των παππούδων του, όπου αυτό απαιτείται και τούτων μη υπαρχόντων, άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο, από τα οποία θα προκύπτει:

α) Η Ελληνική υπηκοότητά του.

β) Ο τόπος καταγωγής του. γ) Η ηλικία του, η οποία δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 36 ετών.

2. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου Ανώτατης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημιακού Τομέα, με βαθμολογία τουλάχιστον «λίαν καλώς», στο οποίο να αναγράφεται και ο βαθμός.

3. Πιστοποιητικό εγγραφής για μεταπτυχιακές σπουδές στην Γαλλία, στον Τομέα της Τέχνης: γλυπτική ή ζωγραφική ή χαρακτική ή θεωρία της τέχνης, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

4. Υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 του υποψηφίου ότι δεν έλαβε, ούτε λαμβάνει υποτροφία για τις ίδιες σπουδές από άλλο ίδρυμα ή κληροδότημα του Ν. 4182/2013 και ότι δεν έχει εκπέσει λόγω υπαιτιότητάς του από υποτροφία, η οποία του είχε απονεμηθεί προηγουμένως.

5. Πρόσφατο απόσπασμα ποινικού μητρώου. Το χορηγούμενο ποσόν είναι 9.600,00€ (800,00€ x 12 μήνες).

Μία υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οι σχετικές αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν με τα ανωτέρω δικαιολογητικά το αργότερο έως 8/5/2020 στην ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, 171 21 Ν. Σμύρνη, αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή.

Περισσότερες πληροφορίες

E-mail: info@estia-ns.gr

Τηλέφωνο: 210 9333702

Μπορείτε να βρείτε εδώ την ιστοσελίδα.

Πηγή:  especial