Επιλογή Σελίδας

Τρόποι να παραμείνουμε δημιουργικοί στο δίγλωσσο ebook «Creative at Home»

Δραστηριότητες τέχνης για τα παιδιά από δεκαεφτά καλλιτέχνες και τη Nitra Gallery μέσα από το δίγλωσσο ebook «Creative at Home»

Πώς μπορεί η τέχνη να μας βοηθήσει σήμερα; Πώς μπορεί να μας ανακουφίσει σήμερα πρακτικά σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες; Πώς μπορεί να μας βοηθήσει να διευρύνουμε τα ερεθίσματά μας και τους τρόπους έκφρασής μας, όταν είμαστε όλη μέρα σπίτι;

Creative at Home: 17 καλλιτέχνες προτείνουν τρόπους να παραμείνουμε δημιουργικοί στο ebook της Nitra Gallery

Ο Παντελής Βιταλιώτης προτείνει τρόπους να παραμείνουμε δημιουργικοί στο ebook της Nitra Gallery «Creative at Home»

Με αυτό στον νου η ομάδα της Nitra Gallery προσκάλεσε καλλιτέχνες-συνεργάτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό να προτείνουν μια δική τους δραστηριότητα τέχνης για παιδιά που είναι σπίτι μαζί με τους γονείς τους. 

Γιατί αν δεν ξέρουν οι καλλιτέχνες από τέχνη… ποιος ξέρει;

Οι καλλιτέχνες Παντελής Βιταλιώτης (Magneto), Μαριλίτσα Βλαχάκη, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Βίκτωρ Κοέν (US/GR)/ Michel Lamoller (DE), Έλλη Λαμπαδαρίδου, Anabel Leiner (DE), Μαρία Οικονομοπούλου (NL/GR), Ardan Ozmenoglu (TK), Γιάννης Παλατζίδης & Χρήστος Κρανιώτης, Γιώργος Παπακαρμέζης, Alexandra Roussopoulos (FR), Ελένη Σβυριάδη, Αναστάσης Στρατάκης και Γιώργος Τσεριώνης προτείνουν ιδέες και δραστηριότητες για να παραμένουμε δημιουργικοί στο σπίτι μέσα από το δίγλωσσο ebook «Creative at Home».Creative at Home: 17 καλλιτέχνες προτείνουν τρόπους να παραμείνουμε δημιουργικοί στο ebook της Nitra GalleryΗ Alexandra Roussopoulos προτείνει τρόπους να παραμείνουμε δημιουργικοί στο ebook της Nitra Gallery «Creative at Home»

Προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με ζωγραφική, κολάζ, περίεργες τεχνικές και χειροτεχνίες όλων των ειδών που μπορούν να κάνουν παρέα με τους γονείς τους. Και μάλιστα, αφού το lockdown είναι διεθνές, οι ιδέες έρχονται εκτός από την Ελλάδα, από τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Τουρκία και την Αμερική.


Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή μας ξεναγεί ψηφιακά στη συλλογή του
Creative at Home: 17 καλλιτέχνες προτείνουν τρόπους να παραμείνουμε δημιουργικοί στο ebook της Nitra GalleryΗ Ardan Ozmenoglu προτείνει τρόπους να παραμείνουμε δημιουργικοί στο ebook της Nitra Gallery «Creative at Home»

Επισκεφτείτε τη σελίδα της Nitra Gallery για περισσότερες πληροφορίες και για να κατεβάσετε το ebook. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@nitragallery.com

Το μήνυμα της Nitra Gallery προς όλους τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο «Creative at Home»
Η Nitra Gallery ευχαριστεί θερμά τους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν με τόσο ενθουσιασμό σε αυτήν την πρωτοβουλία. Πιστεύουμε ακράδαντα πως ο μόνος τρόπος μπροστά είναι στηρίζοντας τις κοινότητές μας και το κοινωνικό σύνολο ο καθένας με ό,τι μέσο διαθέτει. Το δικό μας μέσο είναι η τέχνη και αυτή ήταν η δική μας  προσπάθεια ήταν να φέρουμε μαζί και όσους καλλιτέχνες αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο. Η διάθεσή τους ήταν πραγματικά συγκινητική και τους ευχαριστούμε.

Πηγή: athensvoice