Επιλογή Σελίδας

Αρκετοί άνθρωποι έχουν το συνήθειο να εξαρτώνται σε ακραίο βαθμό από την τεχνολογία και όλα τα παρελκόμενα που το συνοδεύουν, όπως το διαδίκτυο, κάτι που ομολογουμένως είναι δυσάρεστο από τη στιγμή που γίνεται κατάχρηση και εγκλωβίζει το άτομο να αισθάνεται εξαρτημένο και να μην μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό.

Βέβαια για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις δεν πρέπει να κατηγορούμε αυτά τα άτομα γιατί εξαιτίας αρκετών συγκυριών έπεσαν στην παγίδα του εθισμού που κρύβει το διαδίκτυο, τουναντίον πρέπει να είμαστε επιεικής απέναντί τους και αν περνάει από το χέρι μας να τους βοηθήσουμε. Διαβάστε εδώ πληροφορίες για αυτό το ζήτημα Εξάρτηση και εθισμός στο διαδίκτυο, πώς να απεξαρτηθείς, συμβουλές.

Ωστόσο η τεχνολογία, όπως και το διαδίκτυο παρέχουν τη δυνατότητα στον λογικό χρήστη όλα εκείνα τα εφόδια για να καλυτερεύσει τη ζωή του,  από το να διασκεδάσει, να πληρώσει τους λογαριασμούς του, να εργαστεί εξ αποστάσεως, και ούτω καθεξής. Πράγμα που σημαίνει πως το ζήτημα έχει δύο όψεις και είναι στην ευχέρεια του καθενός πΩς θα επιλέξει να πορευτεί χρησιμοποιώντας το εργαλείο που ονομάζεται τεχνολογία.

Πηγή: lifo