Επιλογή Σελίδας

Πρέπει να θεσπιστεί το moto «τουρισμός και υγεία, αναψυχή και θεραπεία» – Προτείνουν λιγότερη γραφειοκρατία – Να προωθηθεί η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσα από ένα ισχυρό πρότυπο ασφάλειας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 26ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός με θέμα «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ». Στο Διαγωνισμό-θεσμό φέτος συμμετείχε  μεγάλος αριθμός φοιτητών από πολυάριθμα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τις πρωτότυπες εργασίες τους.

Η ανακοίνωση των βραβείων προβλήθηκε σε video  στο κανάλι του economia Group στο YouTube την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, καθώς για την ασφάλεια όλων δεν ήταν εφικτή η πραγματοποίηση της Τελετής Απονομής των Βραβείων στο ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Σε αυτό τον πολύ σημαντικό διαγωνισμό δύο Λαρισαίοι φοιτητές του Πανεπιστημίου κατάφεραν να λάβουν το τρίτο βραβείο στην κατηγορία της ομαδικής εργασίας. Ο Ιωάννης Σπηλιώτης (Δικηγόρος, Μετεκπαιδευθείς στο Διεθνικό και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Τραπεζικό Δίκαιο, Διαιτησία/Διαμεσολάβηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας και Μεταπτυχιακός Φοιτητής Ιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας του τμήματος Ηθική και Δεοντολογία στις Βιοϊατρικές Επιστήμες) και η Δήμητρα Ζιώγα (Ασκούμενη Δικηγόρος, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας του τμήματος Ηθική και Δεοντολογία στις Βιοϊατρικές Επιστήμες), κατέκτησαν το 3ο βραβείο αναλύοντας ειδικά την πτυχή του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα. Στην δική τους εργασία παρουσίασαν τις πτυχές που θα βοηθήσουν την χώρα μας να αναπτύξει τον ιατρικό τουρισμό.

Ο Ιωάννης Ε. Σπηλιώτης, Δικηγόρος, Μετεκπαιδευθείς στο Διεθνικό και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Τραπεζικό Δίκαιο, Διαιτησία/Διαμεσολάβηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας και Μεταπτυχιακός Φοιτητής Ιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας του τμήματος «Ηθική και Δεοντολογία στις Βιοϊατρικές Επιστήμες»
Η Δήμητρα Μ. Ζιώγα, Ασκούμενη Δικηγόρος, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας του τμήματος «Ηθική και Δεοντολογία στις Βιοϊατρικές Επιστήμες»

Πηγή: larissanetΠάνος Γαρουφαλιάς