Επιλογή Σελίδας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ που ανακοινώθηκε στο ΦΕΚ 3780/Β/8-9-2020 απαγορεύονται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις έως και τις 30 Οκτωβρίου 2020.
Ως εκ τούτου ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ εκπαιδευτικά προγράμματα κατά τον μήνα Οκτώβριο.
Οι αιτήσεις του Ιδρύματος για συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα παραμένουν ανοικτές και η υλοποίησή τους θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Σας παρουσιάζουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ακαδημαϊκής χρονιάς 2020 – 2021. Όλα τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν και εγκρίθηκαν από τη Διεύθυνση Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων με το υπ’ αριθμ. έγγραφο 82986/Δ2.

Προτείνονται συνολικά 70 προγράμματα εκ των οποίων 32 απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και 38 σε μαθητές Λυκείου.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα συμπληρώθηκαν, ανανεώθηκαν και καλύπτουν όλους τους τομείς των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών, ενώ μέσα από καινοτόμες μεθόδους, επιστημονικά εργαλεία και τη χρήση των νέων τεχνολογιών, ασκούν την κριτική σκέψη, τη δημιουργικότητα και δίνουν ερεθίσματα στους μαθητές για να ανακαλύψουν νέους τρόπους, να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους και να αφυπνίσουν τα ενδιαφέροντά τους.

Τα προγράμματα στηρίζουν Ακαδημαϊκοί, Πανεπιστημιακοί Δάσκαλοι, Άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Εμψυχωτές και Συγγραφείς.

Σας γνωρίζουμε ότι το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη σχεδιάζει την εφαρμογή των  εκπαιδευτικών προγραμμάτων σεβόμενο τις παρούσες συνθήκες και ανταποκρινόμενο στα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον κορωνοϊό.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα πραγματοποιηθεί με την αυστηρή τήρηση των μέτρων, τα οποία θα ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και ο ΕΟΔΥ, ενώ, εάν παραστεί ανάγκη, θα υπάρξει η δυνατότητα της εξ αποστάσεως παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αίτηση συμμετοχής για μαθητές Γυμνασίου

Αίτηση συμμετοχής για μαθητές Λυκείου

Πηγή: ΊΔΡΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ