Επιλογή Σελίδας

‘Ενας κόσμος γεμάτος υπερήρωες που σώζουν ζωές. Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 18.30, ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και το Ίδρυμα Ωνάση συνδιοργανώνουν, με τη βοήθεια εξειδικευμένων γιατρών, ένα online εργαστήριο για γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες Υγείας που καλούνται να μάθουν στη νέα γενιά την αξία της δωρεάς οργάνων και της μεταμόσχευσης. Από το σώμα και τα συμπαγή όργανα μέχρι την έννοια της μεταμόσχευσης και την έλλειψη οργάνων, κάθε δύσκολο σημείο της συζήτησης γίνεται απλό με τη βοήθεια των «Οργανούληδων».

Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, γνωρίστε τους «Οργανούληδες», τους χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν για να ξεναγήσουν, να εξηγήσουν, να λύσουν απορίες και να μοιραστούν τις γνώσεις τους γύρω από το ανθρώπινο σώμα και τη δωρεά οργάνων. Για έναν κόσμο γεμάτο υπερήρωες που σώζουν ζωές. Μπείτε στον αθέατο κόσμο του ανθρώπινου σώματος, μαθαίνοντας τα μυστικά της λειτουργίας των συμπαγών οργάνων και εξοικειωθείτε με την έννοια της δωρεάς οργάνων.

Με οδηγούς συντονιστές του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και εξειδικευμένους γιατρούς και με όχημα τους χαρακτήρες των «Οργανούληδων», μαθαίνουν πρώτα οι ίδιοι, για να μπορέσουν μετά να εκπαιδεύσουν τη νέα γενιά να αγαπά το σώμα της και να ανοίξουν τη συζήτηση για τη δωρεά οργάνων, επιλέγοντας να αλλάξουν τον κόσμο.

20.10.2020 ΣΤΙΣ 18:30

Ένα online εργαστήριο για όλους τους ενήλικες που καλούνται να μάθουν στη νέα γενιά την αξία της της μεταμόσχευσης και της δωρεάς οργάνων.

Απευθύνεται σε: Δασκάλους, γονείς και επαγγελματίες υγείας

Ημερομηνία: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 στις 18:30

Διάρκεια σεμιναρίου: 90 λεπτά

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής στο webinar, στείλτε e-mail στο education@onassis.org με την ένδειξη «Οργανούληδες».

Ένα πρόγραμμα από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και το Υπουργείο Υγείας με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

Δημιουργός: Roydon Turner, All Good Co. (CIC).

Πηγή: Ίδρυμα Ωνάση