Επιλογή Σελίδας

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Για 8η συνεχή χρονιά, η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, προσκαλεί τα παιδιά  να συμμετάσχουν, σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας, με θέμα «Χριστούγεννα 2020 στην Ευρώπη»!

Ο διαγωνισμός της γερμανικής πρεσβείας, με χορηγό το Αθηνόραμα, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Τα πέντε πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν ως χριστουγεννιάτικες κάρτες με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως E-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρουν τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς.

Πώς θα πάρετε μέρος

  • Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Χριστούγεννα 2020 στην Ευρώπη». Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις)
  • Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.
  • Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία ως συνημμένο, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr.100.athen@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα 16/11/2020 και ώρα 5 μ.μ.
  • Στο θέμα του Email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης.
  • Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο, το δε συνημμένο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 MB σε μέγεθος. Αρχεία τύπου Zip και αποστολή μέσω We-Transfer δεν μπορούν να ληφθούν υπ΄όψιν για λόγους χωρητικότητας.
  • Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο/η. Η δικαστική οδός αποκλείεται.

Νικητές και βραβεία

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τρίτη 1/12/2020. Τα βραβεία είναι:

1ο Βραβείο: Βιντεοκάμερα δράσης Go Pro Hero 9

Βραβεία 2-3: Πατίνια δρόμου

Βραβεία 4-5: Φωτογραφικές μηχανές

Βραβεία: 6-10: Σετ PLAYMOBIL DRAGONS ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΕΡΚ.

Βραβεία 11-15: Τρισδιάστατα παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια

Βραβεία 16-20: Δωροεπιταγές αξίας 20 € από βιβλιοπωλείο στην Αθήνα.

Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν ποδοσφαιρικές μπάλες ή ομπρέλες, προσφορά της Haribo.

Οι 20 νικητές κερδίζουν επιπλέον ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής.

Πηγή: in.gr