Επιλογή Σελίδας

Οι εγγραφές των λυκείων όλης της χώρας στον πανελλήνιο διαγωνισμό οικονομικών της Οικονομικής Ολυμπιάδας που διοργανώνει το ΚΕΦίΜ, έχουν ξεκινήσει και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

Στον διαγωνισμό έχουν ήδη εγγραφεί περισσότερα από 60 σχολεία από ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ την τρέχουσα εβδομάδα η οργανωτική ομάδα του διαγωνισμού διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική παρουσίαση για τη δομή του διαγωνισμού αλλά και συζήτηση των σχετικών αποριών με τους/τις ενδιαφερόμενους/ες.

Η συνάντηση απευθύνεται κυρίως στους διευθυντές και τους καθηγητές οικονομικών, ωστόσο είναι ανοιχτή σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη, όπως π.χ. καθηγητές άλλων ειδικοτήτων, γονείς και μαθητές.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom, σε δύο (2) διαφορετικές ημερομηνίες, έτσι ώστε να επιλέξετε όποια από αυτές εξυπηρετεί το πρόγραμμά σας. 

Για τη συμμετοχή σας χρειάζεται να κάνετε εγγραφή με τα στοιχεία σας, ακολουθώντας έναν από τους παρακάτω συνδέσμους σύμφωνα με την ημέρα και ώρα που θα επιλέξετε να συμμετάσχετε, έτσι ώστε να σας σταλεί αυτόματα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ο σύνδεσμος της παρουσίασης. 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 | 19:00-20:00
Σύνδεσμος εγγραφής:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIsc-GvqToqG9O0wERYcB0MsezhJ_89tkJf

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 | 19:00-20:00 
Σύνδεσμος εγγραφής: 
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0lf-6vpzgqE9LR6-2yQb-0rtAiHvAI-V7w

Η Οικονομική Ολυμπιάδα, είναι ένας πανελλήνιος διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες λυκείου με στόχο την προώθηση του οικονομικού αλφαβητισμού στους νέους και τις νέες στη χώρα μας. Οι εγγραφές των σχολείων πραγματοποιούνται το διάστημα 17 Νοεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου 2020 και οι εγγραφές πραγματοποιούνται από τον υπεύθυνο καθηγητή του σχολείου ακολουθώντας τις πληροφορίες που που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας

Πηγή: ΚΕΦιΜ