Επιλογή Σελίδας

Μια νέα πλατφόρμα για ερευνητές, φοιτητές, επιστήμονες Ένα δίκτυο ακαδημαϊκής επικοινωνίας και όχι μόνο  Aναδείξτε την ερευνητική σας δραστηριότητα

Εγγραφείτε τώρα

Νέο Πρόγραμμα για Όλους με βιωματική διδασκαλία
Η Συναισθηματική Νοημοσύνη και η Θετική Ψυχολογία στη Ζωή μας

Προκήρυξη και άμεση εγγραφή εδώ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ VIBER

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν σειρά επιμορφωτικών ασύγχρονων ημερίδων με θέματα Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Εκπαίδευσης Οι ημερίδες θα διεξαχθούν ασύγχρονα στην πλατφόρμα VIBER και στην πολυπληθή ομάδα που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα (Συνδεθείτε στην κοινότητα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας στο Viber:

Κάντε Κλικ Εδώ

Η διάρκεια των επιμορφωτικών ημερίδων θα είναι από τις 14/2 έως τις 28/2 με την παρουσίαση ενός διαφορετικού θέματος καθημερινά Αν και ΔΕΝ είναι δυνατή η έκδοση βεβαιώσεων παρακολούθησης, εντούτοις η συμμετοχή στο πρόγραμμα των ημερίδων δίνει το δικαίωμα εγγραφής στο ετήσιο, μοριοδοτούμενο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τίτλο ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ για όλους (https://bit.ly/380Cmy1) με ετήσια δίδακτρα 100 ευρώ σε δύο δόσεις, μέσα από το οποίο θα είναι δυνατή η επιπλέον έκδοση βεβαιώσεων στα πλαίσια της παρακολούθησης του. 

Δηλώστε συμμετοχή στις ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟ VIBER στην παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε χωρίς βεβαίωση ή εάν θέλετε να λάβετε βεβαίωση με την παράλληλη εγγραφή σας στο Πρόγραμμα Ψυχολογία για Όλους.

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Πείτε μας σε ποιο από τα μοριοδοτούμενα προγράμματα θα θέλατε να συμμετέχετε και διεκδικήστε 30% έκπτωση για σας και ένα δικό σας πρόσωπο, όταν προκηρυχθούν. Δηλώστε τα προγράμματα, στα οποία σκοπεύετε να συμμετέχετε και βάλτε το όνομα σας και το όνομα του προσώπου, στο οποίο θα χαρίσετε την έκπτωση (αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας) Μια διερευνητική ενέργεια των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Συμπληρώστε την εξής φόρμα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ

Δωρεάν επιστημονικά περιοδικά και βιβλία. Εκδηλώστε ενδιαφέρον για τη λήψη τους εδώ:

Δείτε περισσότερα

LINKEDIN

Γίνετε μέλος στη νέα ομάδα μας στο LinkedIn Προγράμματα Ψυχικής Υγείας

Δείτε περισσότερα

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Ακολουθείστε το ιστολόγιο ή εγγραφείτε με το εμαιλ σας για να λαμβάνετε πρώτοι ενημέρωση για έρευνες, συγγραφικές δραστηριότητες, συνέδρια, επιστημονικά και λογοτεχνικά άρθρα, σεμινάρια και κοινωνικά δρώμενα:

Δείτε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο σχετικά με την τεχνολογία και την πανδημία covid 19:

Δείτε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Συνεργασία με το αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου για εκπτώσεις σε μεταπτυχιακά, ημερίδες, συνέδρια, θερινά σχολεία και επιστημονικές δράσεις. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ:

Δείτε περισσότερα

TELEGRAM

κρυπτογραφημένες συνομιλίες είναι εδώ: Εάν θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα μας στο Telegram για ασφαλή επικοινωνία και ενημέρωση εγγραφείτε εδώ:

Δείτε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΔΙΒΙΜ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 

Αιτήσεις μέχρι 20/02/2021 Τηλ 2251036520, 2251036580, 2251045006.

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Τρίμηνο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: «Ειδικός προώθησης ιστοσελίδων / SEO Expert».

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Τρίμηνο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Ειδικός προώθησης ιστοσελίδων / SEO Expert», διάρκειας 180 ωρών.

Διαβάστε περισσότερα…

Τρίμηνο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «GDPR – DATA PROTECTION OFFICER»

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Τρίμηνο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «GDPR – DATA PROTECTION OFFICER», διάρκειας 180…

Διαβάστε περισσότερα…

Τρίμηνο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Ειδικός ηλεκτρονικού εμπορίου. Ανάπτυξη e-shop με τη χρήση Open Cart»

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Τρίμηνο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Ειδικός ηλεκτρονικού εμπορίου. Ανάπτυξη e-shop με τη χρήση Open…

Διαβάστε περισσότερα…

Επιστημονικά Υπεύθυνος: Ευστράτιος Π. Παπάνης, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου
Λόφος Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μυτιλήνη 81100
ppy@aegean.gr – 2251036520 – 36580 – 45006