Επιλογή Σελίδας

Για πέμπτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες» προσκαλεί μαθητές και εκπαιδευτικούς να ανακαλύψουν την έννοια της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον ομώνυμο διαγωνισμό, διεκδικώντας βραβεία σε δώρο-επιταγές συνολικής αξίας 2,000€.

Αν είστε εκπαιδευτικοί που εργάζεστε με μαθητές Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων, Επαγγελματικών Σχολών, Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και Δημοσίων ΙΕΚ, οργανώστε τώρα τη δική σας συμμετοχή! Δουλέψτε με τους μαθητές σας πάνω στην ιδέα/ιδέες τους, διαμορφώστε τις ομάδες τους και καταθέστε μας τις προτάσεις σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό, μέχρι την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021.

Οι καλύτερες ιδέες, από άποψη καινοτομίας, δημιουργικότητας και επίτευξης των βασικών στόχων του κοινωνικού επιχειρείν, θα κληθούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους ενώπιον της κριτικής επιτροπής που θα αποτελείται από ειδικούς στην Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία, στην τελική εκδήλωση του προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τον ερχόμενο Μάιο.

Το πρόγραμμα έχει έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της HSBC, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Δηλώστε συμμετοχή

Πηγή: British Council