Επιλογή Σελίδας

H Ερευνητική Ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ),  εταίρος  στο Ευρωπαϊκό έργο «Crowddreaming: Youth Co-Create Digital Culture», σας προσκαλεί να συμμετέχετε διαδικτυακά στο Τελικό Διεθνές Συνέδριο του έργου, το οποίο θα λάβει χώρα στις 25 Μαρτίου 2021, 14:00’-17:15’. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στα αγγλικά και διοργανώνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας All Digital Week 2021.

Το Συνέδριο θα συγκεντρώσει επίσης εκπροσώπους από φορείς υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής και εκπροσώπους των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών οι οποίοι-ες θα συζητήσουν το λόγο για τον οποίο κρίνεται επιτακτική μια ισχυρότερη συνεργασία μεταξύ του πολιτιστικού και του εκπαιδευτικού τομέα και πώς μπορούμε να τη διασφαλίσουμε. Ο τόνος της εκδήλωσης θα δοθεί από ομιλίες δύο γνωστών ειδικών στην καινοτομία όσον αφορά τη ψηφιακή πολιτιστική κληρονομιά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους-τις ομιλητές-ομιλήτριες είναι διαθέσιμες εδώ.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο περισσότεροι–ες από 1.600 μαθητές-μαθήτριες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κροατία και τη Λετονία, υπό την καθοδήγηση 90 δασκάλων και την υποστήριξη εκπαιδευτών-εκπαιδευτριών, διερεύνησαν πώς συνδέεται η τοπική τους ιστορία με άλλα ευρωπαϊκά έθνη. Τα αποτελέσματα της δουλειάς τους εκτίθενται στο ψηφιακό μνημείο Europa Square (Πλατεία Europa), το οποίο φιλοξενεί περισσότερες από 80 ψηφιακές σκηνές ευχαριστιών που δημιουργήθηκαν από νέους-νέες.

Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τον σύνδεσμο https://tceurope.wufoo.com/forms/crowddreaming-youth-cocreate-digital-culture/ έως 23 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο καθώς και το πρόγραμμα των ομιλιών θα βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο CDDC και άλλα έργα και δράσεις της DAISSy, μπορείτε να επισκεφθείτε/ επικοινωνήστε μαζί μας:

Ιστοσελίδα   : http://daissy.eap.gr/en/www.crowddreaming.eu
Facebook      : @DAISSyResearchGroup, @crowddreamingEU
Linkedin        : https://www.linkedin.com/in/daissyresearchgroup/
Twitter          : https://twitter.com/daissy_research
Instagram     : @daissy_researchgroup
Email             : info@daissy.eap.gr

Πηγή: ΕΑΠ