Επιλογή Σελίδας

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης,ο Σύνδεσμος Ασφάλειας και Υγείας της Κύπρου σε συνεργασία με την Management Force Group διοργανώνουν διήμερο διεθνές διαδικτυακό εργαστήριο, με τίτλο An endless safety experience towards a sustainable world”.
Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στις 13 με 14 Απριλίου 2021 και σημειώνεται ότι είναι δωρεάν για όλους όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν.
Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι επιστήμονες από βιομηχανίες και επιχειρήσεις υψηλού κινδύνου αλλά και από τον ακαδημαϊκό χώρο θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα της ασφάλειας και υγιεινής στην εργασία.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την αίτηση εγγραφής ακολουθείστε τον υπερσύνδεσμο: https://www.mforsafety.com/safetygala21.html 

Η θεματολογία κατά την 1η  ημέρα – 13 Απριλίου αφορά στην :

1. Safety supporting sustainable development.
2. Health and safety best practices.
3. Safety excellence
4. Safety is rather a cultural issue.
Round table day one: Improving safety culture in the construction sector: Exchanging ideas and industry Best practices – challenges and practices

Ενώ κατά τη 2η ημέρα 14 Απριλίου αφορά στην :
5. Virtualisation of work.
6. Emergency Preparedness and response.
7. Delivering safety beyond the basics.
8. What can a Learning organization learn from incidents.
Round table day two: What’s next. Traditional Safety approach – steps to make and Sustainable Safety Approach – changes to make.

Πηγή: ΔΠΘ