Επιλογή Σελίδας

Το Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) είναι το μεγαλύτερο πανελλήνιο φοιτητικό συνέδριο που διεξάγεται από το 2007 ετησίως σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές των τμημάτων Η.Μ.Μ.Υ. αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας, και να έρθει σε επαφή με τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Φέτος, το 12ο ΣΦΗΜΜΥ έχει ως βάση τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, κατ’ εξαίρεση, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν με την έξαρση του ιού SARS-COV2, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στις 23, 24 και 25 Απριλίου 2021. 

Οι 3 μέρες του συνεδρίου είναι γεμάτες παρουσιάσεις, ομιλίες καταξιωμένων επιστημόνων και ακαδημαϊκών παγκοσμίου κύρους που έχουν διαπρέψει στον τομέα τους, workshop, panel και παράλληλες δραστηριότητες.

Φέτος θα λάβει χώρα και το Career@ΣΦΗΜΜΥ, ένα διαδικτυακό job fair με την παρουσία μεγάλων εταιρειών, φέρνοντας τους φοιτητές σε άμεση επαφή με τον επαγγελματικό κλάδο. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν τα βιογραφικά τους στην ιστοσελίδα μας και τις ημέρες του συνεδρίου να έρθουν σε άμεση επαφή με εκπροσώπους των εταιρειών ώστε να συζητήσουν μαζί τους και να λύσουν τις απορίες τους.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους ομιλητές, το περιεχόμενο των διαθέσιμων workshop και όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. 

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο, αρκεί να κάνετε δωρεάν εγγραφή:

https://sfhmmy.gr/

Μπορείτε να βρείτε το ΣΦΗΜΜΥ σε:

Facebook: https://www.facebook.com/sfhmmy 

Instagram: https://www.instagram.com/sfhmmy/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/17990796/

Discord server: https://discord.gg/2y22463p4J

Πηγή: ΑΠΘ