Επιλογή Σελίδας

H Ερευνητική Ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο «Crowddreaming: Youth Co-Create Digital Culture» – «Crowddreaming: Οι Νέοι-ες συν-δημιουργούν Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά», σας προσκαλεί να συμμετέχετε διαδικτυακά στην τελική εκδήλωση του έργου με τίτλο “Ενισχύοντας τις ψηφιακές δεξιότητες και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών”, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, 17:00’-18:30’, στα ελληνικά.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο περισσότεροι–ες από 1.600 μαθητές-μαθήτριες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κροατία και τη Λετονία, υπό την καθοδήγηση 90 δασκάλων και την υποστήριξη εκπαιδευτών-εκπαιδευτριών, διερεύνησαν πώς συνδέεται η τοπική τους ιστορία με άλλα ευρωπαϊκά έθνη. Τα αποτελέσματα της δουλειάς τους εκτίθενται στο ψηφιακό μνημείο Europa Square (Πλατεία Europa), το οποίο φιλοξενεί περισσότερες από 80 ψηφιακές σκηνές ευχαριστιών που δημιουργήθηκαν από νέους-νέες. Επίσης, στο πλαίσιο της θα παρουσιαστούν κι άλλα ευρωπαϊκά έργα σχετικά με την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο-η. Θα δοθούν Βεβαιώσεις συμμετοχής. Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τον σύνδεσμο https://forms.gle/Ku3oVdQGXVcm1wH29 έως 14 Απριλίου, 14:00’. Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα των ομιλιών εδώ και να κατεβάσετε την αφίσα της Εκδήλωσης εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο CDDC και άλλα έργα και δράσεις της DAISSy, μπορείτε να επισκεφθείτε/ επικοινωνήστε μαζί μας:

Ιστοσελίδα   : http://daissy.eap.gr/en/www.crowddreaming.eu
Facebook      : @DAISSyResearchGroup, @crowddreamingEU
Linkedin        : https://www.linkedin.com/in/daissyresearchgroup/
Twitter          : https://twitter.com/daissy_research
Instagram     : @daissy_researchgroup
Email             : info@daissy.eap.gr

Πηγή: ΕΑΠ