Επιλογή Σελίδας

Το Ίδρυμα Ευγενίδου (www.eef.edu.gr) προκηρύσσει, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022, τις κάτωθι υποτροφίες:

Μία (1) υποτροφία σε διπλωματούχο της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, για μεταπτυχιακές σπουδές στα γνωστικά αντικείμενα του μηχανικού σε Πανεπιστήμιο εξωτερικού, πλήρους φοίτησης (full-time) & παρακολούθησης με φυσική παρουσία.

Μία (1) υποτροφία σε διπλωματούχο της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, για μεταπτυχιακές σπουδές στα γνωστικά αντικείμενα του μηχανικού σε Πανεπιστήμιο εξωτερικού, πλήρους φοίτησης (full-time) & παρακολούθησης με φυσική παρουσία.

Μία (1) υποτροφία σε διπλωματούχο της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ, για μεταπτυχιακές σπουδές στα γνωστικά αντικείμενα του μηχανικού σε Πανεπιστήμιο εξωτερικού, πλήρους φοίτησης (full-time) & παρακολούθησης με φυσική παρουσία.

Μία (1) υποτροφία σε διπλωματούχο της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του ΕΜΠ για μεταπτυχιακές σπουδές στα γνωστικά αντικείμενα του μηχανικού σε Πανεπιστήμιο εξωτερικού, πλήρους φοίτησης (full-time) & παρακολούθησης με φυσική παρουσία, και

Μία (1) υποτροφία σε διπλωματούχο της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων – Μηχανικών του ΕΜΠ για μεταπτυχιακές σπουδές στα γνωστικά αντικείμενα του μηχανικού σε Πανεπιστήμιο εξωτερικού, πλήρους φοίτησης (full-time) & παρακολούθησης με φυσική παρουσία.
        

Η διάρκεια της κάθε υποτροφίας είναι ετήσια και το συνολικό ποσό της κάθε υποτροφίας ανέρχεται στις δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (15.000,00€).

Οι αιτήσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν στο Ίδρυμα Ευγενίδου, Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο 175 64, τηλ.: 210-9469600, απαραιτήτως μέχρι 30 Ιουνίου 2021.
 
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στα συνημμένο αρχεία.

Συνημμένα αρχεία:

Πηγή: ΕΜΠ