Επιλογή Σελίδας

Το Going Global  είναι ένα συνέδριο για ηγέτες στον τομέα της διεθνούς εκπαίδευσης που συζητούν το μέλλον της ανώτερης και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κάθε χρόνο, προσελκύει περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες παγκοσμίως.

Το Going Global παρέχεται διαδικτυακά το 2021

Καθώς η αβεβαιότητα γύρω από την τρέχουσα πανδημία συνεχίζεται, θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια πλατφόρμα για τους ιθύνοντες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να συζητήσουν τα επείγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας σήμερα χωρίς να διακυβεύεται η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού και των αντιπροσώπων. Το Going Global θα φιλοξενείται διαδικτυακά από 15–17 Ιουνίου 2021 και θα προσφέρει τα ίδια οφέλη με την δια ζώσης παρακολούθηση.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα μας θα επιτρέπει στους εκπροσώπους να αλληλεπιδρούν και να συνομιλούν με ομόλογούς τους από όλο τον κόσμο. Θα μπορείτε να:

  • παρακολουθήσετε live εκδηλώσεις που παρέχονται από ειδικούς του κλάδου, όπου θα ενημερωθείτε για τις πλέον σύγχρονες γνώσεις και τάσεις που επηρεάζουν τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • συμμετέχετε σε διαδραστικές συνεδρίες υπό την καθοδήγηση των συμμετεχόντων, όπου μπορείτε να εκφράσετε τη γνώμη σας και να ανταλλάξετε γνώσεις και βέλτιστες πρακτικές
  • δικτυωθείτε με άλλους εκπροσώπους και να αναπτύξετε αμοιβαία επωφελείς επαφές
  • εναλλάσσετε την παρακολούθηση στις συνεδρίες, όπως θα κάνατε σε μια εκδήλωση δια ζώσης
  • επισκεφθείτε εκθεσιακούς χώρους, συνεργαστείτε με τους χορηγούς μας και πολλά άλλα.

Θεματικές ενότητες του συνεδρίου

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί με εκατοντάδες άλλους παγκόσμιους ηγέτες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο διαδικτυακό μας συνέδριο και να εξερευνήσετε το φετινό θέμα «Επαναπροσδιορισμός της διεθνούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για έναν κόσμο μετά την πανδημία» μέσω τριών διακριτών πρισμάτων:

  • Ο μεταβαλλόμενος σπουδαστής: Ο σπουδαστής εξελίσσεται και αλλάζει, αναμένοντας νέους τρόπους παράδοσης, μεγαλύτερη ευελιξία στο πώς, πότε και πού μαθαίνει και διαφορετικούς τρόπους συμμετοχής σε διεθνές επίπεδο.
  • Υπηρετώντας την κοινωνία μετά την πανδημία: Πώς η σημερινή πανδημία θα αλλάξει τον κόσμο και τι ρόλο μπορεί να διαδραματίσει η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην οικοδόμηση μιας καλύτερης;
  • Προστασία του πλανήτη: Πολλές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο μέσω της παγκόσμιας δράσης. Οι παραδοσιακές μέθοδοι εργασίας σε διεθνές επίπεδο αμφισβητούνται από περιορισμούς που επιβάλλονται από τον Covid-19, καθώς και από την επιτακτική ανάγκη όλων των τομέων της κοινωνίας να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Εξετάστε σε βάθος τα θέματα και τα υπο-θέματα του συνεδρίου .

Θα υπάρξουν εκτεταμένες ευκαιρίες δικτύωσης καθ ‘όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, συζητήσεις πάνελ, διαδραστικά εργαστήρια, εκθέσεις και άλλα.

Εγγραφές

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές – εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα! 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο Going Global  και ακολουθήστε μας στο Twitter  για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα του συνεδρίου.

Συμμετάσχετε στο διάλογο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #GoingGlobal2021.

Ανυπομονούμε να σας δούμε διαδικτυακά!

Πηγή: British Council