Επιλογή Σελίδας

Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το University of Athens MBA http://www.mba.econ.uoa.gr/

Η Συντονιστική Επιτροπή του National and Kapodistrian UniversityofAthensMBA (NKUA MBA) λαμβάνοντας υπόψη το έντονο ενδιαφέρον των υποψηφίων για την υποβολή των αιτήσεων στο University of Athens MBA καθώς και την ιδιαιτερότητα της περιόδου εξαιτίας της πανδημίας, αποφάσισε την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων έως και την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021.

Οι υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα http://www.mba.econ.uoa.gr/aitiseis/aitisi-eggrafis/.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο UniversityofAthensMBAλήγει την 18η Ιουλίου 2021.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ολοκληρωμένες υποψηφιότητες βάσει των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα ενταχθούν σε διαδικασία προεπιλογής πριν την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.

Η υποβολή αίτησης υποψηφιότητας για το UniversityofAthensMBAμπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με email στη διεύθυνση mba[at]econ.uoa[dot]gr στο οποίο θα έχετε επισυνάψει την  αίτηση καθώς και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω (δείτε σχετικές οδηγίες, σχετικό υπόδειγμα αίτησης εγγραφής).
  • Ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του UniversityofAthensMBA, στη διεύθυνση:
    Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου, 5ος όροφος, γραφείο 510, Αθήνα Τ.Κ. 105 59, υπόψη κας Μπασιμακοπούλου (δείτε σχετικές οδηγίες).
  • Με κατάθεση της αίτησης στη γραμματεία του UniversityofAthensMBA(Υπεύθυνη: Κα Μπασιμακοπούλου) στη διεύθυνση Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου (είσοδος από Σοφοκλέους 1), στον 5ο όροφο, γραφείο 510, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 (κατόπιν συνεννόησης την περίοδο της πανδημίας (δείτε σχετικές οδηγίες).
  • Συμπληρώνοντας την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα υποβολής αίτησης (δείτε  σχετικές οδηγίες).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναλυτικές πληροφορίες παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του UniversityofAthensMBA:

ΙστοσελίδαUniversity of Athens MBA http://www.mba.econ.uoa.gr/

Επιπλέον τρόποι επικοινωνίας αποτελούν:

Πηγή: ΕΚΠΑ