Επιλογή Σελίδας

To καλοκαίρι συνεχίζεται με ξεχωριστά live της σειράς συναυλιών Parklife  που φέρνουν τη μουσική στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στις 21:00, η Sophie Lies και η Danai Nielsen, δύο εκπρόσωποι της νέας γενιάς τραγουδοποιών, παρουσιάζουν στα Πανοραμικά Σκαλιά καινούργια και παλιά κομμάτια, με διάθεση για πειραματισμό και επικοινωνία. Λίγο μετά την κυκλοφορία του “Recycled Feelings (club remix)”, η Danai Nielsen καταθέτει το dream pop όραμά της δημιουργώντας μουσικούς διαλόγους ανάμεσα στο θηλυκό και το αρσενικό alter ego της. Την ίδια στιγμή, η Sophie Lies περπατάει το μακρύ δρόμο της ενηλικίωσης με γλυκές μελωδίες, λιτές ενορχηστρώσεις και πολυσυλλεκτικό ήχο, έχοντας στο πλευρό της μια τριμελή μπάντα. Στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Parklife, το ΚΠΙΣΝ εκπέμπει το δικό του σήμα αισιοδοξίας και ελπίδας για όσα έρχονται, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας.

Κεντρικό πρόσωπο του σχήματος Sophie Lies, η Σόφι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Πέραμα. Αφού αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική, μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας και άρχισε να συγκεντρώνει κάποια από τα ελληνόφωνα τραγούδια που είχε γράψει ως φοιτήτρια. Τον Οκτώβρη του 2020 κυκλοφόρησε διαδικτυακά και ανεξάρτητα τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο Μια Πέτρα Σαν Σπίτι, από τον οποίο ξεχώρισε το κομμάτι «Μεγάλα παιδιά». 

Η Eλληνοδανέζα Danai Nielsen ξεκίνησε την πορεία της ως μέλος του ροκ συγκροτήματος Rosebleed. Η σόλο πορεία της άρχισε το 2019, με την ίδια να συνθέτει και να ερμηνεύει κομμάτια που ακολουθούν dream pop μονοπάτια μέσα από samples, λούπες και οργανικούς ήχους. Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ της Αθήνας, του Βελγίου και του Αμβούργου, αποσπώντας θετικά σχόλια τόσο για τη μουσική της, όσο και για την conceptual σκηνική της παρουσία. 
Στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ, ο κόσμος της ηλεκτρονικής, της φολκ και της ποπ μουσικής ενώνονται σε ένα πολύχρωμο παζλ γεμάτο εικόνες, κάτω από τον αττικό ουρανό.
 

Η δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου.

Μέγιστος επιτρεπτός αριθμός θεατών: 375

Πέμπτη 29/07, 21:00

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Σημεία προπώλησης:

•    ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services εδώ
•    τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)

* Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 14/07 στις 10.00 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ.
* Η προπώληση εισιτηρίων για το κοινό ξεκινά την Πέμπτη 15/07 στις 10.00. 

Εισιτήρια
Ζώνη Α (γενική είσοδος 10€, μειωμένο 5€)
Ζώνη Β – μειωμένης ορατότητας (5€ για όλους)

Μειωμένα εισιτήριατων 5€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας.
Οι κάτοχοι μειωμένου εισιτηρίου την ημέρα της συναυλίας θα πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα και το απαραίτητο δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας, κάρτα πολυτέκνου, έγγραφο πιστοποίησης αναπηρίας, λογαριασμός ΔΕΚΟ για κατοίκους Καλλιθέας).
 
Χρήσιμες πληροφορίες:
•    Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 θέσεις.
•    Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.
•    Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30 λεπτά νωρίτερα.
•    Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
•    Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 14/07 στις 10.00 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ, και την Πέμπτη 15/07 στις 10.00 για το κοινό.
•    Η προαγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων στον χώρο της εκδήλωσης.
•    Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ
•    Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

Προτείνεται η χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων κατά τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας την οικονομική του βιωσιμότητα. 

Πηγή: ΚΠΙΣΝ