Επιλογή Σελίδας

Nέα ημερομηνία, νέα μορφή, περισσότερη καινοτομία!

Τα Hellenic Innovation Forum & Awards 2021 αλλάζουν ημερομηνία και μορφή: θα διεξαχθούν στις 8 Οκτωβριου 2021 ως LiveOn Hybrid Event!

Το πρώτο event της νέας εποχής που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε δύο μέρη: φυσικά, σε τόπο που θα ανακοινωθεί και με την παρουσία -περιορισμένου αριθμού- προσκεκλημένων και ψηφιακά, στο  LiveOn Expo Complex το ολοκληρωμένο τρισδιάστατο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο του ethosGROUP, με την παρουσία κοινού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πατήστε εδώ και μάθετε περισσότερα για την LiveOn και το LiveOn Expo Complex.

Η πανδημία της COVID-19 είχε ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση μίας σειράς διαδικασιών και εξελίξεων στην ελληνική οικονομία. Μία εκ των οποίων δείχνει να είναι η ανάδειξη της καινοτομίας σε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου παραγωγικού μοντέλου της Ελλάδας. Ένα ζήτημα που θα αποτελέσει και το κεντρικό θέμα της συζήτησης στο Hellenic Innovation Forum & Awards 2021, το οποίο διοργανώνει η ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Στόχος του φετινού Hellenic Innovation Forum είναι να αναδείξει τα ζητήματα και τις προκλήσεις αναφορικά με το πως μπορούμε ως χώρα να αξιοποιήσουμε καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες αλλά το υψηλής ποιότητα ανθρώπινο δυναμικό της Ελλάδας αλλά και πως θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε περισσότερες επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης.

Παράλληλα, μέσα από τη θεσμοθέτηση των Hellenic Innovation Awards επιδιώκουμε να αναδείξουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που βοηθούν ώστε η καινοτομία να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας. Στα βραβεία θα επιδιωχθεί να συμπεριληφθούν επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και «ηλικίας» όπως και διεθνείς όμιλοι που έχουν επιλέξει να επενδύσουν στην Ελλάδα διαβλέποντας τις δυνατότητες που έχει η χώρα και το ανθρώπινο δυναμικό της.

«Καινοτομία και το νέο παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας»

H θεματολογία του Hellenic Innovation Forum επικεντρώνεται στο παρόν αλλά και στο μέλλον της καινοτομίας στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια του Hellenic Innovation Forum θα παρουσιαστούν:

  • Καινοτόμες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως είναι η τεχνολογία, η αγροδιατροφή, ο τουρισμός, life sciences, η ενέργεια, η αεροδιαστημική βιομηχανία, τα logistics αλλά και η βιομηχανία.
  • Μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που καινοτομούν σε διάφορους τομείς και χαρακτηρίζονται από έντονη εξωστρέφεια και προωθούν την καινοτομία μέσα από επενδύσεις, χρηματοδοτήσεις και διαγωνισμούς
  • Πολυεθνικές εταιρείες που επενδύουν στην Ελλάδα έχοντας δημιουργήσει κέντρα έρευνας & ανάπτυξης (R&D) αλλά και hubs
  • Πρωτοβουλίες όπως incubators και accelerators που βοηθούν στην προώθηση της καινοτομίας σε ολόκληρη την Ελλάδα
  • Κρατικές δράσεις με στόχο την προώθηση της καινοτομίας
  • Δράσεις για τη διασύνδεση της ακαδημαϊκής/ερευνητικής κοινότητας με τις επιχειρήσεις
  • Δράσεις για την προώθηση της καινοτομίας στην περιφέρεια

Οι παρουσιάζεις και οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν αξιοποιώντας την πλατφόρμα της LiveOn προκειμένου να υπάρξει όσο το μεγαλύτερο αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων στο Hellenic Innovation Forum, αποσκοπώντας να αναδείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη σημασία της καινοτομίας στο νέο παραγωγικό μοντέλο της ελληνικής οικονομίας.

 

Υποψηφιότητες

Κατηγορία Top Hellenic Innovation Awards :

  •  600 € για την κάθε υποψηφιότητα (1. Top Hellenic Innovation Awards)

Υπόλοιπες Κατηγορίες:

  •  350 € για την πρώτη υποψηφιότητα
  •  600€  για πακέτο δύο υποψηφιοτήτων από την ίδια επιχείρηση
  •  850 για πακέτο τριών υποψηφιοτήτων από την ίδια επιχείρηση
  • 1.200€   για πακέτο πέντε υποψηφιοτήτων από την ίδια επιχείρηση
  • 2.000 € για πακέτο δέκα υποψηφιοτήτων από την ίδια επιχείρηση

Οι εταιρείες με 1 έως 5 υποψηφιότητες υποψηφιότητας δικαιούνται 2 προσκλήσεις για δωρεάν παρακολούθηση των Hellenic Innovation Forum & Awards 2021

Οι εταιρείες με 6 έως 10 υποψηφιότητες υποψηφιότητας δικαιούνται 4 προσκλήσεις για δωρεάν παρακολούθηση των Hellenic Innovation Forum & Awards 2021.

 

Πηγή: ethosevents.eu