Επιλογή Σελίδας

Ήρθε η ώρα να ζήσεις την επανάσταση στην εκπαίδευση!

Το Education Revolution Conference πραγματοποιείται αύριο, 15 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2021, από τη Socialinnov, με τη χρηματοδότηση της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και σε περιμένει να ανακαλύψεις τις πλούσιες δράσεις του.

Το συνέδριο φιλοξενείται στο Digital Greece Pavilion και στο πλούσιο μονοήμερο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται μια σειρά από workshops, ομιλίες και συζητήσεις σε πάνελ, με επίκεντρο, φυσικά, το μέλλον της εκπαίδευσης!

Δείτε εδώ την ατζέντα καθώς και τα διαθέσιμα εργαστήρια και πραγματοποιήστε δωρεάν την εγγραφή σας για να παρακολουθήσετε το συνέδριο από κοντά www.socialinnov.gr/education_revolution

Με στόχο να φέρει περισσότερα παιδιά, εκπαιδευτικούς και σχολεία κοντά στο STEAM, να παρακινήσει περισσότερους μαθητές – και ιδιαίτερα κορίτσια – να ακολουθήσουν καριέρα σε αυτούς τους κλάδους, να ενημερώσει το κοινό και ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις εκπαιδευτικές οργανώσεις για την καινοτομία στην εκπαίδευση, αλλά και να ξεκινήσει έναν διάλογο σχετικά με τον αντίκτυπο τεχνολογιών όπως το Internet of Things και το Artificial Intelligence στην εκπαίδευση τα επόμενα χρόνια, το Education Revolution Conference αποτελεί μία ξεχωριστή προσέγγιση που δεν πρέπει να χάσετε!

Ανάμεσα στα πάνελ του συνεδρίου περιλαμβάνονται συζητήσεις σχετικές με την εκπαίδευση, όσον αφορά την τεχνολογία και την καινοτομία, τον αντίκτυπο της φιλανθρωπίας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η εκπαίδευση πάνω στον τομέα της επιχειρηματικότητας επηρεάζει την καινοτομία των νέων.
 

Παρακολουθήστε live το συνέδριο μέσω live streaming

Στο πρόγραμμα του Education Revolution Conference περιλαμβάνονται και άκρως ενδιαφέροντα workshops, κάποια από τα οποία μπορείτε να δείτε και μέσω live streaming.

Παρακολουθήστε live το workshop “Business Model Canvas: A Tool for Entrepreneurs and Innovators” από την Envolve Entrepreneurship Greece (15/09, 12:00-13:00)

Παρακολουθήστε live το workshop “Innovation from farm to market”, από την New Agriculture, New Generation Greece (15/09, 13:00-14:00)

#USATIF2021

#Socialinnov

Πηγή: Socialinnov