Επιλογή Σελίδας

Ανακοινώθηκε χθες η παράταση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το νέο κύκλο των σεμιναρίων WOMENTORS. Αν θες να ζήσεις την εμπειρία των δωρεάν σεμιναρίων ενδυνάμωσης του WOMENTORS και δεν πρόλαβες να δηλώσεις συμμετοχή, έχεις ακόμα την ευκαιρία να το κάνεις μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου (παράταση υποβολών) στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Γίνε κι εσύ μία από τις συνολικά 10.000 γυναίκες, μέλη του μεγαλύτερου δικτύου ενδυνάμωσης της χώρας!

Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι, λόγω της πορείας της πανδημίας, τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται και φέτος διαδικτυακά μέσα από μια σειρά 10 online σεμιναρίων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σταδιακά από τον Νοέμβριο 2021, μέχρι και τον Ιούνιο 2022.

Αν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν στη διάρκεια της χρονιάς, θα δοθεί η δυνατότητα δια ζώσης πραγματοποίησης των σεμιναρίων στις πόλεις τις οποίες πραγματοποιείται το πρόγραμμα. Όσες συμμετέχουσες δε διαμένουν σε μία από αυτές τις πόλεις θα μπορέσουν να συνεχίσουν με τη διαδικτυακή παρακολούθηση των σεμιναρίων καθόλη τη χρονιά.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις “Συχνές Ερωτήσεις” της ιστοσελίδας του προγράμματος στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.womentors.gr/sychnes-erotiseis-gia-oles-tis-nees-gynaikes/

Λίγα λόγια για τα σεμινάρια ενδυνάμωσης:

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης απευθύνεται σε γυναίκες 18-35 ετών και περιλαμβάνει μια σειρά 10 διαδικτυακών σεμιναρίων, διάρκειας 2-3 ωρών το καθένα, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Νοέμβριο 2021.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των σεμιναρίων μπορείς να βρεις εδώ.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε ημέρες και ώρες που θα εξυπηρετούν την πλειονότητα των συμμετεχουσών, λαμβάνοντας υπόψη τις υποχρεώσεις γυναικών που διανύουν τις σπουδές τους (π.χ. εξεταστικές περιόδους) ή εργάζονται, και το χρονοδιάγραμμα θα διαμορφωθεί με τρόπο ευέλικτο, ώστε να συνδυάζει τις ποικίλες υποχρεώσεις τους.

Τα σεμινάρια αποτελούν μέρος ενός ενιαίου προγράμματος πολύπλευρης ενδυνάμωσης της γυναίκας. Για τον λόγο αυτό δεν είναι δυνατό να τα παρακολουθήσει κάποια γυναίκα επιλεκτικά. Προϋπόθεση εγγραφής στα σεμινάρια είναι η δέσμευση για συνεπή παρακολούθηση όλων ανελλιπώς των σεμιναρίων, με τη συνεπή ολοκλήρωση των οποίων οι συμμετέχουσες λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής.

Για περισσότερες απορίες ή ερωτήσεις μπορείς να απευθύνεσαι στο info@womentors.gr .

Σε συμβουλεύουμε να κάνεις την αίτησή σου τώρα, γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Πηγή: WOMENTORS