Επιλογή Σελίδας

Από τις 10 Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Τοποθετημένο στην βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού «εκ των έσω».

Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

10/12/2021 – 06/02/2022

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Οι προεγγραφές ανοίγουν κάθε Δευτέρα στις 12.00

Πληροφορίες συμμετοχής στο Παγοδρόμιο

  • Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά από την 10η Δεκεμβρίου 2021 έως τις 6  Φεβρουαρίου 2022 από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10μ.μ., εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
  • Η είσοδος στο παγοδρόμιο είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή, και θα επιτρέπεται η παραμονή σε αυτό για 40’. Για να είναι έγκυρη η προκράτηση θα πρέπει να βρίσκεστε στον χώρο τουλάχιστον 20’ νωρίτερα, αλλιώς η θέση θα ακυρώνεται. Σε περίπτωση που το παγοδρόμιο δε λειτουργήσει λόγω καιρικών συνθηκών, η προκράτηση αυτόματα ακυρώνεται.Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει ηλεκτρονική εγγραφή
  • Για τη συμμετοχή ανηλίκων (5 έως και 17 ετών) και τη συμμετοχή μαθητών (5 έως και 17 ετών), απαιτείται η συναίνεση κηδεμόνα κατά την προεγγραφή.
  • Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19, για την συμμετοχή των ενηλίκων απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Εναλλακτικά, οι ενήλικες δύναται να προσκομίσουν βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).
  • Για ανήλικους από 5 έως και 17 ετών απαιτείται η επίδειξη δήλωσης αρνητικού self test (24 ωρών) ή πιστοποιητικού νόσησης ή, αν το επιθυμούν, βεβαίωσης διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid test (48 ωρών). Οι ανήλικοι μπορούν εναλλακτικά να προσκομίσουν και έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού.
  • H  μάσκα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής σε χώρους προετοιμασίας και υπάρχει ισχυρή σύσταση για την χρήση της και μέσα στην πίστα του παγοδρομίου.
  • Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονος έλεγχος ταυτοπροσωπίας, όπως προβλέπει ο νόμος.
  • Προτείνεται να φέρετε μαζί σας γάντια. Φέτος δεν θα δανείζονται γάντια στο κοινό.
  • Τα κράνη στην πίστα παγοδρομίου είναι υποχρεωτικά για τα παιδιά. Συνίσταται να φέρετε δικά σας. Σε αντίθετη περίπτωση, διατίθενται κράνη σε παιδικά μεγέθη προς δανεισμό. Συνίσταται επίσης έντονα η χρήση τους από εφήβους και ενήλικες.

Πηγή: ΚΠΙΣΝ