Επιλογή Σελίδας

Το παγκόσμιο περιεχόμενο της ανώτερης εκπαίδευσης αλλάζει ραγδαία και η διεθνοποίηση αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι στις στρατηγικές της.

Στο πλαίσιο του προγράμματός μας Εκπαίδευση Χωρίς Σύνορα  (Internationalising Higher Education), στοχεύουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες, να προωθήσουμε τον διάλογο σε επίπεδο πολιτικής και να προσφέρουμε έγκυρες και ανεξάρτητες αναλύσεις και συμβουλές για τις τάσεις και τις προοπτικές της διεθνούς ανώτερης εκπαίδευσης.

Δύο παραδείγματα είναι το συνέδριο Εκπαίδευση και καινοτομία στον 21ο αιώνα , που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τα συνέδρια του Εconomist και τη Microsoft (Συνεργάτες στην Μάθηση), και το συνέδριο Ανακαλύπτοντας την Εκπαίδευση Χωρίς Σύνορα .

Going Global

To Going Global αποτελεί θεσμό διεθνών συνεδρίων του British Council με θέμα την εκπαίδευση. Προσφέρει ένα ανοικτό φόρουμ που απευθύνεται σε αρμόδιους χάραξης πολιτικής και επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στο συνέδριο για να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τη διεθνή εκπαιδευτική κοινότητα.

Πηγή: British Council