Επιλογή Σελίδας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Παράσταση θεάτρου σκιών ” Το πνεύμα των Χριστουγέννων” αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση της μεταφοράς κλασσικού παραμυθιού στο κόσμο του θέατρο σκιών. Βασισμένη στο κλασσικό έργο του Charles Dickens “Το Πνεύμα των Χριστουγέννων” παντρεύει το κλασσικό θέατρο σκιών με τη τεχνολογία των animation και των ψηφιακών σκηνικών.

Σενάριο βασισμένο στο γνωστό παραμύθι του Charles Dickens.Ο Καραγκιόζης στο ρόλο του φτωχού βιοπαλεστή -υπαλλήλου που τον εκμεταλλεύεται ο πλούσιος και άπληστος Σκρουτζ .Ο κύριος Σκρουτζ είναι ένας πολύ τσιγκούνης άνθρωπος. Όλα τα αξιολογεί με βάση το κόστος σε χρήματα. Ο πάμφτωχος υπάλληλός του, ο Καραγκιόζης θέλει να περάσει όμορφα τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του, όπως και όσο μπορεί.

Ο πάμπλουτος αλλά τσιγκούνης Σκρουτζ, όμως, θεωρεί τα Χριστούγεννα εντελώς περιττό έξοδο όπως άλλωστε και άλλες απολαύσεις της ζωής.
Tο βράδυ, όμως της παραμονής των Χριστουγέννων θα δει ένα όνειρο που θα αλλάξει την ζωή του για πάντα…Τα πνεύματα θα εμφανιστούν πάνω στο πανί για να αλλάξουν τη σκέψη και τη ζωή του Σκρουτζ και στο τέλος θριαμβεύει η καλοσύνη και η αγάπη.

Συντελεστές:
Καραγκιοζοπαίχτης: Καλπουζάνης Χρήστος
Βοηθός: Καταραχιάς Μιχάλης, Λαμπρόπουλος Χρήστος
Σενάριο – Διασκευή έργου: Καλπουζάνης Χρήστος
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Καταραχιάς, Χρήστος Καλπουζάνης
Μουσική: Διαμαντόπουλος Φαίδωνας -Καλπουζάνης Χρήστος
Κατασκευή σκηνικών: Μιχάλης Καταραχιάς-Παπαγεωργίου Στέφανος
Κατασκευή φιγούρων: Καλπουζάνης Χρήστος
Κατασκευή animation και Χειριστής animation program: Εύα Βλαχάκη
Υπεύθυνη marketing και παραγωγής: Συρίμπεη Ελένη

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021ΚΥΡΙΑΚΗ18:00
28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021ΤΡΙΤΗ18:00
29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021ΤΕΤΑΡΤΗ18:00
30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021ΠΕΜΠΤΗ18:00

18 Δεκεμβρίου 2021 – 30 Δεκεμβρίου 2021

Πηγή: Art & Life