Επιλογή Σελίδας

Άνοιγμα των Πανεπιστημίων τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 (χωρίς καμία αλλαγή) ανακοίνωσε χθες το απόγευμα η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως παρουσία του Υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με την Υπουργό Παιδείας, «Τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στις υπόλοιπες εκπαιδευτικές δομές, για παράδειγμα στα Πανεπιστήμια, τα ΙΕΚ, τα οποία έχουν και υψηλή εμβολιαστική κάλυψη, επίσης παραμένουν ως έχουν». Οπότε, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Υπουργού οι φοιτητές θα επιστρέψουν στα Πανεπιστήμια δια ζώσης (με φυσική παρουσία) και όχι με εξ αποστάσεως μεθόδους διδασκαλίας. Οι ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα καταγράφονται 61 νέοι θάνατοι ενώ στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 619 διασωληνωμένοι ασθενείς. Την ίδια ώρα καταγράφονται συνολικά 50.126 νέα κρούσματα.

Πηγή: Φοιτητικά Νέα