Επιλογή Σελίδας

Το Tech Talent School for Educators προσφέρει τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο δυο δωρεάν επιμορφώσεις αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς.

Το Tech Talent School for Educators προσφέρει δωρεάν επιμόρφωση σε σχέση με τον διαγωνισμό COOLEST PROJECTS ONLINE 2021 του Raspberry Pi, του οποίου η Socialinnov είναι Growth Leader για την Ελλάδα, ενώ τα καλύτερα έργα, που θα δημιουργήσουν οι εκπαιδευτικοί με τους μαθητές τους, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν σε διαδικτυακή (online) εκπαιδευτική δράση της Socialinnov, τους προσεχείς μήνες.

“Δράση τεχνολογίας: COOLEST PROJECTS ONLINE 2022”

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς οι οποίοι ενδιαφέρονται στο πλαίσιο του παγκόσμιου διαγωνισμού COOLEST PROJECTS ONLINE 2021 του Raspberry Pi να υλοποιήσουν δραστηριότητες σχετικές με το Raspberry Pi, το Scratch, τη ρομποτική και το STEM/STEAM. Η δράση στοχεύει στην ανάπτυξη από τους μαθητές της κριτικής και δημιουργικής τους σκέψης. Στο σεμινάριο θα γίνει ενημέρωση και προετοιμασία των εκπαιδευτικών ώστε να μπορέσουν να υποστηρίξουν τους μαθητές τους κατά τη συμμετοχή τους στη δράση. Θα αναλυθούν οι προδιαγραφές δημιουργίας και παρουσίασης του έργου, καθώς και η διαδικασία εγγραφής των μαθητών στη δράση. Μέσω παραδειγμάτων θα αναλυθούν τα βήματα της διδακτικής μεθόδου, που προτείνονται από τους διοργανωτές της δράσης και οι συμμετέχοντες θα εμπλακούν στη διαδικασία σχεδιασμού των δικών τους έργων.

Οι ομάδες μπορούν να στείλουν τα έργα τους στην Socialinnov, στο email info@socialinnov.gr με την ένδειξη στο θέμα:

Coolest Project_OνομαΟμάδας_ΌνομαΣχολείου_ , μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου και στην συνέχεια οι καλύτερες προτάσεις που θα σταλούν, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν σε διαδικτυακή (online) εκπαιδευτική δράση της Socialinnov.

Παρακάτω ακολουθούν οι ημερομηνίες των επιμορφώσεων, καθώς και οι σύνδεσμοι για την εγγραφή σας:

  • Τον Φεβρουάριο η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στις 15.02 στο διάστημα 16:00-18:00 και μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ηλεκτρονική προεγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/Coolestprojects_220201_online
     
  • Τον Μάρτιο η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στις 01.03 στο διάστημα 16:00-18:00 και μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ηλεκτρονική προεγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/Coolestprojects_220301_online

Πηγή: Tech Talent School