Επιλογή Σελίδας

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Artika Theater Company σας προσκαλεί σε ένα εργαστήριο  θεάτρου για πολύ νεαρές ηλικίες (0-6 χρονών).

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μία παράσταση για πολύ μικρές ηλικίες; Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της; Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες, όρια, και περιορισμοί; Ποια μπορεί να είναι η θεματολογία μιας τέτοιας παράστασης; Ποιος είναι ο τρόπος που θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε με την τρυφερή αυτή ηλικία;

Στο τρίωρο εργαστήριό μας, θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε αυτά τα ερωτήματα και θα εξερευνήσουμε τους κώδικες αυτού του ιδιαίτερου είδους μέσα από τη θεωρία, αλλά και την πράξη. Η βιωματική του προσέγγιση θα απελευθερώσει την δημιουργικότητα των συμμετεχόντων και θα τους εισάγει στον μοναδικό κόσμο του θεάτρου για πολύ νεαρές ηλικίες. 

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση πιστεύοντας στο δικαίωμα όλων των ηλικιών στην τέχνη, καλεί τα μέλη του δικτύου αλλά και όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με το μοναδικό αυτό είδος θεάτρου, να μοιραστούμε αυτήν την εμπειρία. 

Εμψυχώτριες: Κατερίνα Αλεξάκη, Μαριλένα Τριανταφυλλίδου

Ημερομηνία: 4/5/2022

Διάρκεια: 3 ώρες

Ώρες: 11.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.    

Ώρα προσέλευσης: 15 λεπτά πριν την έναρξη.

Τόπος διεξαγωγής: Arbo, Πολυχώρος Τέχνης και Ψυχαγωγίας, Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος, 173 43.

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ για τα μέλη του Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και 20 για τα μη μέλη. 

Επικοινωνία: Κατερίνα Αλεξάκη, Κ: 6906172171

Πηγή: Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση