Επιλογή Σελίδας

Το καλοκαιρινό Camp 2022 του Replayce καινοτομεί για μια φορά ακόμα. Ο στόχος του Summer Camp είναι τα παιδιά να μάθουν εσωτερικά τον εαυτό τους μέσα από το σώμα τους.
Κάνοντας χρήση τεχνικές 12 Oλυμπιακών Aθλημάτων 8 arts & crafts και πειραμάτων τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν καθημερνά τον κόσμο που τους περιβάλλει και να τον συνδέουν με τον εσωτερικό τους κόσμο  με τον πιο δημιουργικό τρόπο.
 Πιο συγκεκριμένα :
Μέσα στην κάθε εβδομάδα, θα υπάρχουν μέρες όπου τα παιδιά μας θα λάβουν βιωματικά, πληροφορίες και γνώσεις από κατηγορίες όπως μαθηματικά, περιβάλλον, αστρονομία, μυθολογία, αγκαλιάζω την πόλη μου, οι 5 ήπειροι, ανακύκλωση  κ.α .
Να τονίσουμε πως το πρόγραμμα είναι σωματικό. Η ενδυνάμωση των 4 επιπέδων που προαναφέραμε, καθώς και όλη η εκπαίδευση και κάθε είδους πληροφορία, λαμβάνεται βιωματικά.

Για παράδειγμα την ημέρα της Μυθολογίας υπάρχει για κάθε ηλικιακό γκρουπ ένας στόχος.

Πχ να μάθουμε τους 12 Θεoύς του Ολύμπου και τα σύμβολα τους. Αυτό θα γίνει μέσα από κινητικές δράσεις χρησιμοποιώντας 12 Ολυμπιακά Αθλήματα , τραγούδι, χορό, παιχνίδια ενδυνάμωσης, παιχνίδια μνήμης  κτλ. Όλα θα έχουν πρόθεση στην ολοκλήρωση της ημέρας τα παιδιά να έχουν βιώσει την γνώση με όλους τους πιθανούς τρόπους εσωτερικά.

​Φέτος, με πολλή χαρά θα προχωρήσουμε στην χρήση του Kολυμβητηρίου και του Beach Volley όπως τα προηγούμενα χρόνια, προσφέροντας στα παιδιά μας ποικίλες δραστηριότητες.

Πηγή: Replayce