Επιλογή Σελίδας

Το MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης μετά από δύο χρόνια περιορισμού περιμένει και πάλι αυτό το καλοκαίρι τους εφήβους ηλικίας 13-16 ετών στο εργαστήριό του με τίτλο «Φωτογραφία 13-16». Μία εβδομάδα γεμάτη δημιουργία, παιχνίδια και γνώση περιμένει τους νέους να μυηθούν στην τέχνη της φωτογραφίας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου, ώρες 11:00-14:00, στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Α’, Προβλήτα Α’, λιμάνι Θεσσαλονίκης), με δηλώσεις συμμετοχής (τηλ. 2310 566716, email: reception.photography@momus.gr).

Αναλυτικά το πρόγραμμα

«Φωτογραφία 13-16: Εικόνες του εαυτού»

Στο εργαστήριο αυτό και με αφορμή τις φωτογραφίες της έκθεσης landscape stories που φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου οι έφηβοι θα διερευνήσουν τον βαθύτερο εαυτό τους, τις προσωπικές τους ανάγκες, όνειρα και φόβους και θα δοκιμάσουν να τα αποτυπώσουν φωτογραφικά. Το κάθε μάθημα θα έχει στοιχεία τεχνικής και οπτικής παιδείας, καθώς και πλήθος φωτογραφικών ασκήσεων. Στόχος είναι με το πέρας των μαθημάτων κάθε έφηβος να έχει δημιουργήσει πολυτροπικά τη δική του προσωπική ιστορία.

Σχεδιασμός και υλοποίηση: Αντώνης Βλάχος, Μαρία Κοκορότσκου.

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι κύκλοι συναντήσεων απευθύνονται σε εφήβους ηλικίας 13-16 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να έχουν τη δική τους ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Πηγή: MOMus