Επιλογή Σελίδας

Η ΕΕΝΜΑ με αφορμή την συμπλήρωση 75 χρόνων από την ίδρυση της θεσπίζει το ετήσιο «Πρόγραμμα Υποτροφιών Ναυτιλιακών Σπουδών»

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση οικονομικά ασθενέστερων φοιτητών οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα ναυτιλιακά και ταυτόχρονα η επιβράβευση της αριστείας.

Η Ε.Ε.Ν.Μ.Α. προκηρύσσει το 8ο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, το οποίο περιλαμβάνει τις παρακάτω υποτροφίες με καταληκτική ημερομηνία υποβολής 30/09/2022

Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται ταχυδρομικώς στη γραμματεία ΕΕΝΜΑ

Συγκεκριμένα:

Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 4.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Σπύρου Αλεξανδράτου, Προέδρου της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Η υποτροφία είναι χορηγία του Γ. Γραμματέα της Ένωσης κ. Γεώργιου Σπ. Αλεξανδράτου.

To Bureau Veritas προκηρύσσει ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ναυτιλιακών σπουδών εσωτερικού ύψους 5.000 ευρώ.

O RINA HELLAS προκηρύσσει μια υποτροφία για εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο RINA Academy.

Η ΕΕΝΜΑ, σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών χορηγεί μία υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “MSc in Shipping Business” ή “Online MSc in Shipping Business”.

H EENMA σε συνεργασία με το Metropolitan College χορηγεί μία μερική υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «MSC International Maritime Business».

Το American Bureau of Shipping (ABS), προκηρύσσει 2 μεταπτυχιακές υποτροφίες, για φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συνολικού ύψους 5.000 δολαρίων ΗΠΑ (2.500 δολ. έκαστη).

Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗ», ύψους 3.000 ευρώ, στη μνήμη της εκλιπούσας συνεργάτιδας και εκλεγμένης επίκουρης καθηγήτριας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, Ευαγγελίας Στεφανιδάκη. Η υποτροφία αφορά σε διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην περιοχή «Ναυτιλία, Τουρισμός και Θάλασσα».

Πηγή: ΕΕΝΜΑ