Επιλογή Σελίδας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό́ έτος 2022-2023 για το νέο, καινοτόμο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «Διεπιστημονική Διαχείριση των Χρόνιων Νοσημάτων, της Αναπηρίας και της Γήρανσης» του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα στην διοίκηση στον τομέα της υγείας και στις επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν τα χρόνια νοσήματα, την αναπηρία και την γήρανση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το ΔΠΜΣ διοργανώνεται από τρία (3) Τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, το Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού και προσφέρει εξειδίκευση σε τρεις (3) τομείς:

1. Ηγεσία σε Διεπιστημονικές Ομάδες Υγείας και Πρόνοιας
2. Κοινωνική Εργασία στη Διαχείριση Χρόνιων Νοσημάτων και Αναπηρίας
3. Τεκμηριωμένη Διαιτητική Πρακτική στη Διαχείριση Χρόνιων Νοσημάτων και Αναπηρίας

Στο Δ.Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί -ενδεικτικά και όχι περιοριστικά-, απόφοιτοι Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας, Επιστημών Διατροφής – Διαιτολογίας, Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Μαιευτικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, Επισκεπτών Υγείας, Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Εργοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας, Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Διοίκησης Μονάδων Υγείας, Δημόσιας Διοίκησης, Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, Οικονομικών Επιστημών, κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ενημερωθούν για τον οδηγό σπουδών του ΔΠΜΣ, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής στον υπερσύνδεσμο https://cdda.hmu.gr/7794-2/aitisis-ypopsifiotitas/ και να υποβάλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους εδώ: https://tinyurl.com/5n6nxt73

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων η 12η Σεπτεμβρίου 2022.

Πηγή: ΕΛΜΕΠΑ