Επιλογή Σελίδας

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν εκπαιδευτικούς και μαθητές να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα ή να παρακολουθήσουν τις θεατρικές παραστάσεις που διοργανώνουν για μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Διαπιστώνοντας το έως τώρα αυξημένο ενδιαφέρον που έχουν δείξει τα σχολεία και λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη συμμετοχή των σχολικών ομάδων καθώς και την εμπιστοσύνη των εκπαιδευτικών κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, σας παρουσιάζουμε μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων και παραστάσεων, ειδικά σχεδιασμένων από τους συνεργάτες μας, τα οποία απευθύνονται σε σχολικές ομάδες της προσχολικής, της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Εάν είστε εκπαιδευτικός και ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε με τους μαθητές σας κάποιο από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Παιδικού Βιβλίου (paidiko@metaixmio.gr, 211 3003500, εσωτ. 268), Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, και να το δηλώσετε.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται, κατόπιν συνεννόησης στον χώρο του σχολείου σας. Σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα περισσότερα από αυτά και διαδικτυακά με χρήση της πλατφόρμας Webex, Skype, Zoom, Microsoft Teams ή άλλων ηλεκτρονικών πλατφορμών που χρησιμοποιεί το σχολείο σας.

Αναλυτικά τα προγράμματα εδώ.

Πηγή: Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ