Επιλογή Σελίδας

Η ομάδα του Γηπέδου Ζωής επιστρέφει με τον Coach Παναγιώτη Γιαννάκη στο 20ο & 25ο Δημοτικό σχολείο της Νίκαιας το Σάββατο 1 Οκτωβρίουγια μια αξέχαστη εμπειρία!

Όπως συμβαίνει με κάθε μας δράση, οι δραστηριότητες, θα στηρίζονται πάνω στους τρεις κεντρικούς πυλώνες του Γηπέδου Ζωής. Τί σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι στον τομέα του αθλητισμού θα υπάρχουν δραστηριότητες μπάσκετ & αυτοάμυνας, στον τομέα του πολιτισμού, θα ετοιμάσουμε δραστηριότητες χορού & κατασκευής θεατρικής μαριονέτας και τέλος, στον τομέα της εκπαίδευσης, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής σε προετοιμάζει να φτιάξεις τα δικά σου πειράματα & να συμμετέχεις σε μαθήματα ρομποτικής.

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στο event? 

Μαθητές Δ’ , Ε’ & ΣΤ’  Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & αυτοάμυνα

Πολιτισμός: Χορός & κατασκευή θεατρικής μαριονέτας

Παιδεία: Πειράματα & ρομποτική

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Δες το πρόγραμμα αναλυτικά & δήλωσε συμμετοχή τώρα! 

Δήλωσε συμμετοχή εδώ  FoL.9th 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Stavros Niarchos Foundation.

Πηγή: Γήπεδο Ζωής