Επιλογή Σελίδας

Η ομάδα του Γηπέδου Ζωής σας προσκαλεί στην επόμενη του δράση, που θα πραγματοποιηθεί στο 20ο & 25ο Δημοτικό σχολείο της Νίκαιας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022.

Keep in mind! Ίδιο σχολείο, νέα δράση, νέα ηλικιακή ομάδα!

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μαθητές Α’ , Β’ & Γ’  τάξης Δημοτικού, δωρεάν, ανεξαρτήτως του σχολείου στο οποίο πηγαίνουν!

Όπως συμβαίνει με κάθε μας δράση, οι δραστηριότητες θα στηρίζονται πάνω στους τρεις κεντρικούς πυλώνες του Γηπέδου Ζωής. Τί σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι στον τομέα του αθλητισμού θα υπάρχουν δραστηριότητες μπάσκετ & running stars, στον τομέα του πολιτισμού, θα ετοιμάσουμε δραστηριότητες χορού & θεατρικού παιχνιδιού και τέλος, στον τομέα της εκπαίδευσης, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής σε προετοιμάζει να φτιάξεις τα δικά σου πειράματα & να συμμετέχεις σε μαθήματα ρομποτικής.

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Α’ , Β’ & Γ’  Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & running stars

Πολιτισμός: Χορός & θεατρικό παιχνίδι

Παιδεία: Πειράματα & ρομποτική

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Δες το πρόγραμμα αναλυτικά & δήλωσε συμμετοχή εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/10o_gipedaki_20o_25o

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Πηγή: Γήπεδο Ζωής