Επιλογή Σελίδας

Η Μέριμνα προσκαλεί εκπαιδευτικούς α’ βάθμιας και β’ βάθμιας εκπαίδευσης να συμμετέχουν σε έναν από τους 3 νέους κύκλους επιμόρφωσης που θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο του προγράμματος “ΣΥΝ-ΔΕΣΜΟΙ: Στηρίζοντας τη σχολική κοινότητα στη σκιά της πανδημίας” που διοργανώνει για τη διαχείριση του πένθους και της απειλητικής για τη ζωή ασθένειας στη σχολική κοινότητα. Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του «Ιδρύματος Αθηνάς Ι. Μαρτίνου».

Το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΔΕΣΜΟΙ» έχει στόχο την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών ώστε να κατανοούν τις ανάγκες των παιδιών και εφήβων όταν αντιμετωπίζουν την απώλεια, το πένθος ή μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια, ζητήματα ιδιαίτερα κρίσιμα την περίοδο της πανδημίας CΟVΙD-19 και να τα στηρίξουν με επάρκεια ώστε να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση που αντιμετωπίζουν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύγχρονη εξ αποστάσεως και ασύγχρονη εκπαίδευση και θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας https://learn.merimna.org.gr/el/static/home .

Ημερομηνίες διεξαγωγής

Το ίδιο επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να επιλέξουν τον πιο κατάλληλο γι’ αυτούς χρόνο.
Ο δεύτερος κύκλος θα υλοποιηθεί μεταξύ 19.10.2022 και 04.11.2022.
Ο τρίτος κύκλος θα υλοποιηθεί μεταξύ 23.11.2022 και 09.12.2022.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το περιεχόμενο της εκπαίδευσης και τον τρόπο υλοποίησης θα βρείτε ΕΔΩ

Για την εγγραφή σας στο πρόγραμμα

Η εγγραφή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Για την εγγραφή σας σε έναν από τους τρεις κύκλους επιμόρφωσης, μπορείτε να συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλετε στο mail athens.support@merimna.org.gr. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να καλέστε το +30 210 646 3367.

Κάθε κύκλος επιμόρφωσης θα είναι ανοικτός σε 150 εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του κύκλου επιμόρφωσης που επιλέξατε θα λάβετε email με τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα μας και οδηγίες για τη χρήση της.
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Πηγή: Μέριμνα