Επιλογή Σελίδας

Στην ενότητα Teens Volunteers του Προγράμματος Εθελοντισμού του ΚΠΙΣΝ δημιουργούμε ευκαιρίες συμμετοχής για μαθητές ηλικίας 14-17 ετών!

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού, να συνδεθούν με το όραμα του ΚΠΙΣΝ, να γνωρίσουν έναν σύγχρονο πολιτιστικό φορέα, να συνεργαστούν με την Ομάδας Εξυπηρέτησης Επισκεπτών και να εξοικειωθούν με αρμοδιότητές της, να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες, να αλληλεπιδράσουν και να διασκεδάσουν!

Οι Ξεναγοί του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος (Έναρξη Σεπτέμβριος 2022)

Οι έφηβοι εθελοντές ανακαλύπτουν το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος (ΠΣΝ), τις περιβαλλοντικές καινοτομίες και τους λόγους που αποτελεί κόμβο βιωσιμότητας. Εκπαιδεύονται στον τρόπο διεξαγωγής μιας υπαίθριας ξενάγησης και έχουν την ευκαιρία να συστήσουν, με διαφορετικό τρόπο, το ΠΣΝ στους συμμαθητές τους!

Για τη συμμετοχή μαθητών, δηλώστε το ενδιαφέρον σας ηλεκτρονικά στο volunteers@snfcc.org, ή τηλεφωνικά στο 216 809 1015.   

Πληροφορίες:

  • Η συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού Teens Volunteers προϋποθέτει διαθεσιμότητα των έφηβων εθελοντών, συνολικά, για δύο εκπαιδεύσεις, καθώς και για την πραγματοποίηση της ξενάγησης στην σχολική τάξη.
  • Η κάθε εκπαίδευση διαρκεί 3 ώρες και πραγματοποιείται στο ΚΠΙΣΝ 
  • Για τους έφηβους εθελοντές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα χρειάζεται να υπάρχει γραπτή συναίνεση κηδεμόνα. 
  • Η ξενάγηση από έφηβους εθελοντές στο ΠΣΝ πραγματοποιείται αποκλειστικά για τους μαθητές της ίδιας σχολικής μονάδας, κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς.  

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΚΠΙΣΝ: volunteers@snfcc.org

Πηγή: ΚΠΙΣΝ