Επιλογή Σελίδας

Δηλώστε συμμετοχή στην τέταρτη δράση της χρονιάς!

Η ομάδα του Γηπέδου Ζωής σε προσκαλεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο 1ο Δημοτικό σχολείο της Νίκαιας.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μαθητές Δ’ , Ε’ & ΣΤ’  τάξης Δημοτικού, δωρεάν, ανεξαρτήτως του σχολείου στο οποίο πηγαίνουν!

Όπως συμβαίνει με κάθε δράση, οι δραστηριότητες θα στηρίζονται πάνω στους τρεις κεντρικούς πυλώνες του Γηπέδου Ζωής. Τί σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι στον τομέα του αθλητισμού θα υπάρχουν δραστηριότητες μπάσκετ & minetower, στον τομέα της εκπαίδευσης, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής σε προετοιμάζει να φτιάξεις τα δικά σου πειράματα & να σώσεις τον κόσμο, ως περιβαλλοντοήρωας και τέλος, στον τομέα του πολιτισμού, μπορείς να λάβεις μέρος σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει ζωγραφική με κολλάζ και ονομάζεται «μαγικό δέντρο» ή να συμμετέχεις σε ένα διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι.

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στη δράση?

Μαθητές Δ’ , Ε’ & ΣΤ’  Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Minetower

Παιδεία: Πειράματα & Περιβαλλοντοήρωες

Πολιτισμός: Μαγικό δέντρο & Θεατρικό παιχνίδι

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Παιδεία, Πολιτισμός), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Δες το πρόγραμμα αναλυτικά & δήλωσε συμμετοχή εδώ 👉 bit.ly/3EYGeQM

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Stavros Niarchos Foundation.
Πηγή: Γήπεδο Ζωής