Επιλογή Σελίδας

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής διοργανώνουν το 12ο Εθνικό Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής (ΕΕΧΜΤ) στην Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στις 19-20 Δεκεμβρίου 2022 (https://febs2022gr.eventsadmin.com). Εκ μέρους της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο Προεδρείο του Συνεδρίου συμμετέχει ο Καθηγητής Αυγουστίνος Δημητράς, Κοσμήτορας της Σχολής.


Το Συνέδριο αποτελεί σημαντικό επιστημονικό γεγονός με κύριο σκοπό την το διάλογο και την ανταλλαγή ιδεών σχετικών με τη χρηματοοικονομική μηχανική και την τραπεζική στον Ελληνικό χώρο. Στόχος του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων καθώς και η διάδοση μεθοδολογιών ανάλυσης και λήψης αποφάσεων στο χώρο της Χρηματοοικονομικής Επιστήμης από τα μέλη της Εταιρείας, αλλά και άλλων ερευνητών που το επιθυμούν.


Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο συνέδριο καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το άρθρο τους ή τη σύνοψη αυτού μέχρι 14/11/2022 στη διεύθυνση: https://febs2022gr.eventsadmin.com.

Πηγή: ΕΑΠ