Επιλογή Σελίδας

Είστε νέος επαγγελματίας με επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη Νάξο; Δηλώστε συμμετοχή σε έναν δωρεάν εκπαιδευτικό κύκλο επιμόρφωσης και αποκτήστε τις ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζεστε για το μέλλον της επιχείρησής σας. 

Socialinnov, στο πλαίσιο του προγράμματος Naxos Smart Island, με την αποκλειστική χορηγία της Eurobank, διοργανώνει το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα DigiNaxos διάρκειας τεσσάρων μηνών, που προσφέρει, σε νέες και νέους επαγγελματίες και επιχειρηματίες από τη Νάξο, τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν ψηφιακές δεξιότητες (digital skills), απαραίτητες στο σύγχρονο περιβάλλον και να υποστηρίξουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό (digital transformation) της επιχείρησής τους. 

Τα eLectures θα καλύψουν τις ακόλουθες θεματικές ενότητες και θα ολοκληρωθούν εντός τεσσάρων (4) μηνών από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος:  

  • The Digital​ Transformation​ Handbook 
  • Digital Skills​ for Ιndividuals  
  • Digital​ Marketing​ Fundamentals  
  • Project​ Management​ in the Digital​ Era ​  
  • Financing​ Opportunities​ for Digital​ Transformation  
  • Digital​ Citizenship 
  • eCommerce​ for Beginners 

Η πρώτη συνάντηση του εκπαιδευτικού προγράμματος DigiNaxos θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 01/12 και ώρα 17:00-20:00 στο Δημαρχείο της Νάξου, σε μία εκδήλωση γνωριμίας αποκλειστικά για επαγγελματίες και νέους επιχειρηματίες, με τη συμμετοχή του Δημάρχου και εξειδικευμένων στελεχών της SocialInnov και της Eurobank.  

Δηλώστε συμμετοχή εδώ για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα DigiNaxos

Η συμμετοχή στην εναρκτήρια εκδήλωση και σε όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια (eLectures) είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το ακριβές πρόγραμμα των διαδικτυακών σεμιναρίων (eLectures) θα είναι διαθέσιμο την Πέμπτη 01/12. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@socialinnov.gr.

Πηγή: DigiNaxos