Επιλογή Σελίδας

Ακόμα και αν ΔΕΝ παίζετε μπάσκετ αλλά σας αρέσει, αν θέλετε να διασκεδάσετε και να ανήκετε σε μία ομάδα για όλους, μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αίτηση!  Μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2022 μπορείτε να κάνετε αίτηση για μία δωρεάν θέση στην AntetokounBros Academy και να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 10-16 ετών , αγόρια και κορίτσια και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα της AntetokounBros Academy περιλαμβάνει προπονήσεις μπάσκετ δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Σαββατοκύριακο, που διεξάγονται στα δύο ανακαινισμένα από τη Nike γήπεδα μπάσκετ στις περιοχές των Σεπολίων και των Αμπελοκήπων, με τη στήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του ΤΕΒΑ και του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων.

Οι συμμετέχοντες και οι μαθητευόμενοι προπονητές θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να διεκδικήσουν αθλητικές και εκπαιδευτικές υποτροφίες με σπουδαίες προοπτικές εξέλιξης. Προσφέρονται έξι ετήσιες υποτροφίες προπόνησης, με χορηγία της Nike, σε ακαδημίες στην Αθήνα. Παράλληλα, ο/η απόφοιτος της AntetokounBros Academy με την καλύτερη επίδοση στις Πανελλαδικές εξετάσεις θα λάβει την πανεπιστημιακή υποτροφία “One of a Kind” από το Ίδρυμα Ωνάση. Επιπλέον, ένας/μία μαθητευόμενος/-η προπονητής/προπονήτρια θα επιλεγεί για περαιτέρω εκπαίδευση, με χορηγία της Nike, αποκτώντας την ευκαιρία να εργαστεί ως κόουτς.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για νέους υποψήφιους θα είναι ανοιχτή από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. Οι αιτήσεις αθλητών και προπονητών πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του site της Ακαδημίας, www.antetokounbrosacademy.net.

Πηγή: 67ο Δ.Σ. Αθηνών