Επιλογή Σελίδας

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δραστηριότητας και η επέτειος αυτή συνδυάζεται με την επιστροφή στην κανονικότητα της κινηματογραφικής αίθουσας. Ένα πυκνό δεκαήμερο με προβολές, εργαστήρια και άλλες εκδηλώσεις ξεκινά αυτή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και θα τελειώσει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Ο Πύργος, η Αμαλιάδα και άλλες πόλεις και χωριά της Ηλείας πρωταγωνιστούν και σ’ αυτό το φεστιβάλ, όμως η ψηφιακή μας πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από τις 10 Δεκεμβρίου ώστε το κοινό όλης της χώρας να πάρει μια γεύση απ’ το πρόγραμμά μας.

Διαγωνιστικά προγράμματα. 78 ξεχωριστές κινηματογραφικές ταινίες για παιδιά και νέους, μοιρασμένες σε τέσσερα διαγωνιστικά προγράμματα, θα προβληθούν στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων του Πύργου και στο Cine Cinema της Αμαλιάδας.

22η Camera Zizanio. Η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας επιστρέφει για 22 χρονιά, με 216 ταινίες φτιαγμένες από παιδιά και για παιδιά.

Εργαστήρια για παιδιά. Δράσεις κινηματογραφικής εκπαίδευσης μέσα κι έξω από σχολεία της Ηλείας και όχι μόνο. Μάθετε περισσότερα

 Εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις για επαγγελματίες του κινηματογράφου και της εκπαίδευσης, masterclasses, Olympia “Creative Ideas” Pitching Lab και άλλα…

 Ψηφιακή πλατφόρμα για την υπόλοιπη Ελλάδα. Η πλατφόρμα του Φεστιβάλ θα λειτουργήσει από το Σάββατο 10 ως την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με μια ευρεία επιλογή ταινιών από τα διαγωνιστικά προγράμματα του φεστιβάλ και με ξεχωριστά αφιερώματα μόνο online. Οι ταινίες είναι ήδη διαθέσιμες για δωρεάν κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: 22η Camera Zizanio