Επιλογή Σελίδας

Το ΕΑΠ προσκαλεί στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, που διοργανώνεται από το  ΜΠΣ (LRM) Language education for refugees and migrants (L.R.M.), της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ, σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Μέρος της εκδήλωσης θα μεταδοθεί με live streaming! Παρακαλείστε για τη σύνδεσή σας στις 11-12.30 το πρωί (ώρα Ελλάδος), για την απονομή βραβείων και δωρεών σε ιδρύματα παιδιών.

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση από το κανάλι του ΕΑΠ στο YouTube μέσω live streaming, ακολουθεί ο σύνδεσμος για το κανάλι

https://youtube.com/watch?v=Qty-wgdujVw%3Ffeature%3Doembed

Όποιος επιθυμεί να παρευρεθεί με φυσική παρουσία παρακαλείται να προσέλθει στο κτίριο του ΕΑΠ (Βιβλιοθήκη), οδός Γραβιάς 4-6, Αθήνα, στις 9.45-10 πμ (ώρα προσέλευσης) για συμμετοχή \ στη δια ζώσης δραστηριότητα για τη διαφορετικότητα, ανθρώπινα δικαιώματα και πολυγλωσσία σε συνεργασία με τη UNICEF! Στην περίπτωση αυτή παρακαλείστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας- συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα έως και τις 9/12/2022- και για να ενημερώνεστε για μελλοντικές δραστηριότητες του L.R.M.!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyvccP9Lkn2i0PgU3SA8zrb2V9iC0EmNeWHVUYuk9U2vwsGA/viewform

Πηγή: ΕΑΠ